Kira Hagi și Thomas Ferfelis și-au unit destinele la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, după care s-au îndreptat către petrecere. Cei doi au avut grijă ca totul să fie foarte bine pus la punct pentru invitații lor, de la decor și muzică până la meniu. Află, în articol, cu ce bunătăți s-au delectat persoanele prezente la nunta fiicei lui Gică Hagi!
Evenimentul a avut loc la Cernica Events, o locație exclusivistă aflată la doar 11 kilometri de centrul Capitalei, chiar pe malul lacului Cernica. Iar dacă vă întrebați cine este „în spatele” acestui colț de rai, ei bine… răspunsul este chiar mirele! Thomas Ferfelis este managerul complexului care aparține familiei sale, iar pentru această zi specială, locul s-a transformat într-o veritabilă poveste. Totul a fost la superlativ.
Înconjurat de natură, cu ponton pe lac, 11 saloane de evenimente și o terasă umbrită de copaci, Cernica Events respiră rafinament, eleganță și atenție la cele mai mici detalii. Totul este gândit pentru ca momentele importante să fie trăite la intensitate maximă, iar nunta Kirei Hagi nu face excepție. De la decor și până la atmosferă, totul a fost gândit și personalizat special pentru acest eveniment cu adevărat unic. Petrecerea a început în jurul orei 19:00, iar invitații s-au bucurat de o seară plină de magie, pe ritmuri alese și într-un decor de poveste.
Meniul a fost piesa de rezistență a petrecerii. Invitații s-au delectat cu preparate de 5 stele, potrivit Libertatea. Mirii au ales să amenajeze un colț al brânzeturilor și un bufet tradițional grecesc la care s-a servit gyros și souvlaki. De asemenea, oaspeții s-au putut bucura de deserturi fine și un bar cu înghețată. Toate acestea au fost bonus față de meniul standard, care a fost peste așteptările celor prezenți.
Mai exact, la aperitiv, invitații s-au delectat cu biscuit crocant cu sfeclă roșie și semințe de susan, ruladă din cașcaval și amestec de brânzeturi fine aromatizate, cornet cu mousse din șuncă și prosciutto crocant, ruladă din piept de pui, brânză de capră pane și avelină din mousse de somon afumat cu icre roșii. Primul fel principal a constat în file de cod negru cu spaghete din zucchini, mentă și fistic.
Apoi, a urmat cel de-al doilea fel principal, unde s-a servit surf & turf cu baby morcovi caramelizați și sos de cireșe amare. La desert, invitații au avut parte de platouri cu prăjituri și tort festiv cu arome rafinate. Băuturile au fost și ele pe măsura meniului – Aperol sau Campari, o selecție de vinuri de colecție, prosecco, dar și whiskey, tequila, cognac, rom, gin și șampanie Moet & Chandon.
Citește și: Socrii Kirei Hagi și-au făcut apariția la biserică în stil mare! Cum arată cuscrii lui Gică Hagi