Mesaj socant al unui calugar roman: “Nu beti cola, contine avortoni !”

Publicat: 26/01/2015 | 00:05

De loc de la o manastire din judetul Arad, un calugar a uimit lumea prin afirmatiile sale socante. Cea mai noua din invataturile sale se adreseaza consumatorilor de cola si alte bauturi acidulate. “Cola contine avortoni” sustine slujbasul bisericii.

Parintele Cleopa Jurj, duhovnic la Manastirea Gai, este binecunoscut in tot judetul Arad pentru predicile sale nonconformiste, prin care incearsa sa-si pregateasca enoriasii sa infrunte tot raul care ne inconjoara.

Parintele Cleopa Jurj este cunoscut pentru neobisnuitele sale luari de pozitie
Parintele Cleopa Jurj este cunoscut pentru neobisnuitele sale luari de pozitie

Parintele Cleopa Jurj a respins, pe rand, cardul de identitate cu cip, care citit invers inseamna DRAC, a luat pozitie impotriva organismelor internationale precum UE si NATO, a predicat despre Antihristul care s-ar fi nascut deja si va aduce sfarsitul lumii. Diavolul locuieste la Bruxelles si isi face mendrele prin Uniunea Europeana, a mai tunat parintele Cleopa!

“Beti Cola, beti din sangele copiilor vostri”

Diavolul este prezent insa si in multe lucruri care ne inconjoara, precum in bauturile acidulate, cum este cola si alte sucuri carbogazoase. Fara sa invoce o baza stiiintifica pentru afirmatiile sale, parintele Cleopa sustine ca in acestea exista un real pericol, iar acesta nu are nici o legatura cu E-urile de care se teme toata lumea.

Bauturile racoritoare nu sunt atat de inofensive pe cat par
Bauturile racoritoare nu sunt atat de inofensive pe cat par

Parintele Cleopa sustine, nici mai mult nici mai putin, ca bauturile precum Cola contin…avortoni. „Daca beti Cola, practic beti din sangele copiilor vostri” le-a spus duhovnicul enoriasilor.

Pelerinii iau cu asalt, la fiecare sarbatoare, Manastirea Gai
Pelerinii iau cu asalt, la fiecare sarbatoare, Manastirea Gai

Antihristul loveste in 2032

Parintele Cleopa a profetit ca anul 2032 va fi unul de cotitura in istoria omenirii, iar totul a pornit de la anumite calcule facute in trecut.

Calugarul predica oamenilor versiunea sa asupra lumii moderne
Calugarul predica oamenilor versiunea sa asupra lumii moderne

„In 1999, pe 11 august, a fost eclipsa pe cer. S-a nascut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg si in acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a bagat in copil, e ascuns undeva. Nu ti se arata tie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preturile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului. In scriptura scrie ca diavolul are 666, copilul lui are 999 si atunci vine. Socotim: la nasterea copilului diavolului, cat va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevarul si trei ani va domni pe scaun, va veni judecata si sfarsitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: va fi in 99, in 29 va fi pus pe scaun si in 2032 va fi, cam asa, zicem noi, va fi Dumnezeul bagat cu cipul, cu toate, care se pun in magazine, preturile, cu 99, toate sunt cu numarul diavolului“, a profetit calugarul in predicile sale, relatate in presa locala.

 

CITESTE SI: Directorul unei fabrici Coca-Cola din Sankt Petersburg, dat dispărut

UMILINTA TOTALA! Laura Cosoi, desfiintata in public de un celebru actor: “Daca vrei sa o f***, ia-i o Fanta la 2 litri”

(M.N.)
 

Citește și...