Mesajul Antoniei pentru Vicenzo Castellano în ziua în care s-a anunţat semnarea divorţului: ”Şi să nu-ţi pară rău de noi, că pentru noi vin alţii noi”

Publicat: 16/01/2018 | 16:25
Mesajul Antoniei pentru Vicenzo Castellano în ziua în care s-a anunţat semnarea divorţului: ”Şi să nu-ţi pară rău de noi, că pentru noi vin alţii noi”

Antonia a lansat o nouă piesă numită ”ADIO” chiar în ziua în care s-a aflat că s-a decis divorţul dintre ea şi Vicenzo Castellano, după ce au reuşit să ajungă la un compromis în ceea ce priveşte custodia fiicei lor. Versurile melodiei vorbesc despre finalul dureros al unei relaţii.

Antonia şi Connect-R au lansat, luni, chiar în ziua în care s-a aflat că artista şi Vicenzo Castellano vor divorţa în scurt timp, piesa numindu-se chiar ”ADIO”.

Versurile interpretate de artistă sunt un mesaj dureros adresat unei foste iubiri, pe care se hotărăşte să o părăsească.

”Şi desenez în palma ta
În culori de fulgi de nea
Flori de gheaţă…
Şi desenez în palma ta
Să nu-ţi fie iarna grea
O, daaa…
Sper să nu-ţi aduci aminte
Sper să-ţi găseşti liniştea
Ţi-aş mai spune mii de cuvinte
Dar numai unul ai asculta
Îţi spun adiooo, adiooo, adiooo
Adioooo, adiooo – îţi spun
Adiooo, adiooo, adioooo
Ai fi spus-o tu oricum….

Şi să nu-ţi pară rău de noi
Că pentru noi vin alţii noi
N-a fost niciun an în doi
Doar noi, doar noi…
Am lăsat în urmă ziduri
Şi ferestre către visuri
Ne vedem în alte timpuri
Mai noi, mai noi”, sunt versurile interpretate de Antonia în noua melodie lansată împreună cu Connect-R chiar în ziua în care s-a anunţat divorţul de Vicento Castellano.

Citește și...