Mesajul cutremurător al Adelei Chirică: ”Se va decide soarta copilului meu! Doamne ferește să ajung eu să…” + Dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit miliardar

Publicat: 20/02/2020 | 19:07

Adela Chirică se află în proces pentru pensia alimentară cu fostul iubit, miliardarul Nicolae Sota. Urmează primul termen din procesul de fond, iar fostul manechin a anunțat că este gata de luptă.

Ba chiar i-a transmis lui Sota că va avea ”viață grea” cu ea! Între altele, Adela a dezvăluit că miliardarul a făcut unele nereguli, pentru a-și ascunde realele venituri. Doar pentru a plăti o pensie alimentară minima, este convinsă Adela.

Mama lui Davis, băiatul care suferă de Sindromul Dravet, o formă rară de epilepsie, îi anunță pe Sota: ”Doar pesate cadavrul meu!”

CITEȘTE ȘI: ADELA CHIRICĂ, ATAC DEVASTATOR LA FOSTUL IUBIT MILIARDAR: ”PENTRU ULTIMA OARĂ AM FOST PROASTĂ! CUM AM FOST ȘANTAJATĂ…”

”Am avut câteva luni minunate. Poate cele mai minunate din cei 41 de ani ai mei. Cu liniște, cu oamenii dragi lângă noi și am apreciat și iubit fiecare zi.

Însă, în același timp, știind că încercările noastre de a face pace cu tatăl lui Davis au eșuat, m-am pregătit pentru cel mai mare război pe care îl am de dus în viața asta.

Procesul cu tatăl lui, în urma căruia se va decide soarta lui Davis pe viață. Război care a început anul trecut, de ziua lui Davis, când eu am refuzat să fac fals în acte pentru ca tatăl lui să nu mai plăteasca impozitul la palatul în care stă.

Adela și fiul ei, Davis

Astăzi am primit primul termen pentru proces. 

NU RATA: MESAJUL TĂIOS AL ADELEI CHIRICĂ PENTRU AFACERISTUL MILIARDAR, DUPĂ SENTINȚA INSTANȚEI: ”NU TE GÂNDEȘTI CĂ NU IEI BANII CU TINE ÎN MORMÂNT?”

Din acest moment, orice altă activitate a mea se suspendă și îmi strâng toată energia și forța să mă lupt în instanță pentru ca Davis să primească pensie alimentară.

Mă voi lupta cu cel care ani la rând a apărut în top 300 miliardari ai României, care trăiește într-un palat și doar ce și-a petrecut vacanța la Miami, dar care, conform Anaf, are venituri 0. Deci, trebuie să plătească o pensie de 200 de lei fiului său, dovedit prin 3 teste ADN, care are nevoi speciale, suferind de o boala incurabilă, Sindrom Dravet.

A avut aproape 1 an la dispoziție să îsi mute tot ce are pe numele altora ca să fie sigur că nu îi va plăti lui Davis medicația și terapiile.

An în care eu, de bună credință, nu am mai zis nimic despre acest subiect, sperând doar că pentru acest copil nevinovat tatăl lui va accepta tranzacția și vom face pace.

Tranzacție în care tatăl lui avea drept nelimitat să își vadă fiul, să îi fie alături la bine și la rău, așa cum face orice TATĂ! Chiar și când Davis a fost luat de SMURD cu probleme la inimă, însă tatăl lui s-a gândit să îi zică, așa bolnav cum e Davis, despre ce om rău e mama lui. Mama lui care îi stă la căpătâi 24 din 24 de ore și care a renunțat la tot pentru el și care luptă pentru el și pentru drepturile lui. Așa sunt eu, un om rău care refuză să renunțe când e vorba de puiul ei.

VEZI AICI: FOSTA LOGODNICĂ ÎL ACUZĂ PUBLIC PE CUNOSCUTUL MILIARDAR: ”DEȘI TRĂIEȘTE ÎNCONJURAT DE LUX, EL…” + AVEM DOCUMENTELE DEPUSE LA JUDECĂTORIE!

An în care EU am acceptat toate compromisurile, doar să fie pace. Așa cum acceptasem toți anii trecuți. Dar, din păcate, pentru această pace e nevoie de 2. Iar eu eram doar una care și o dorea. El, mai departe, își dorește război, ca să fie sigur că de data asta rămânem pe străzi, fără un acoperiș deasupra capului, fără medicația de care Davis e dependent, fără terapiile care îl ajută să progreseze.

Eu, care m-am luptat atât ca dintr-un copil legumă, căruia medicii nu îi mai dădeau nici o șansă, să fac un copil funcțional, nu pot accepta asta. Ar însemna să accept condamnarea la moarte a fiului meu. Doar peste cadavrul meu se va întâmpla asta.

Așa că pornim la luptă. O lupta pe viață și pe moarte.

În care va învinge ori binele, ori răul.

În care legile din țara asta condamnă cu copil la moarte.

Dar nu ar fi prima dată când aș lupta să schimb legi strâmbe.

Iar pentru lupta asta, voi face ORICE. Și, doamne ferește, să ajung eu să fac orice pentru ca pentru Davis eu nu știu să pierd!

Am ieșit la proteste și am ajuns la miniștri pentru drepturile altor copii. O voi face și pentru al meu”, este mesajul tăios al Adelei Chirică.

Citește și...