Mesajul cutremurător al preotului care s-a sinucis: „Apreciază o persoană atunci când este în viaţa ta…”

Publicat: 21/11/2017 | 08:36

Un preot de 40 de din satul Grindeni a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineaţă, în gospodoria sa din localitate. Ionel Neagu a lăsat un bilet de adio de şase pagini, în care a explicat de ce şi-a luat viaţa. Bărbatul era devastat de faptul că soţia lui, Corina, l-a anunţat că divorţează. Preotul era tatăl a doi copii.

Potrivit rudelor, Ionel Neagu tocmai se întorsese de la Craiova, acolo unde locuia nevasta sa, cu care avusese ultima tentativă de împăcare. Recunoscut de comunitate pentru implicarea în ajutorarea copiilor sărmani şi pentru sprijinirea oamenilor nevoiaşi, Ionel era o fire veselă, spun prietenii săi. Se pare că problemele cu soţia le avea de mai mult timp. În urmă cu doi ani, Ionel Neagu a postat următorul mesaj pe Facebook: „Apreciază o persoană atunci când ea există în viaţa ta şi când luptă să-ţi arate cât te iubeşte. La un moment dat, va obosi şi va pleca. Şi poate abia atunci vei înţelege cât de importantă era pentru tine. Nu lăsa ambiţia şi orgoliul să pună stăpânire pe ceea ce simţi”.

Poliţia a deschis o ancehtă

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. „Preotul paroh din comuna Ostroveni s-a spânzurat în curtea locuinţei. Odată cu prezenţa la faţa locului a poliţiştilor aceştia au găsit şi un bilet de adio în care îşi explica motivele care l-au dus la comiterea acestei fapte”, spune Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 

 

 

Citește și...