Mesajul de pe Facebook care l-a costat 80.000 de dolari pe tatal unei adolescente! Vezi ce a putut sa scrie aceasta!

Publicat: 05/03/2014 | 10:20
Mesajul de pe Facebook care l-a costat 80.000 de dolari pe tatal unei adolescente! Vezi ce a putut sa scrie aceasta!

O tanara a postat pe Facebook detalii despre o suma fabuloasa de bani castigata de parintii ei, fara sa isi dea seama ce consecinte ar putea avea aceasta dezvaluire.

Dana Snay, o tanara din America, a dezvaluit pe contul sau de Facebook ca tatal ei a castigat o suma fabuloasa, in urma unui proces intentat fostului sau angajator, o scoala primara din Maiami.

Mesaj Facebook

Bucuroasa ca urma sa plece intr-o excursie extrem de scumpa in Europa, adolescenta a dezvaluit inclusiv detalii juridice din dosar.

____

CITESTE SI:

Adolescentii romani stau, in medie, sapte ore pe zi la TV sau computer

Ce se va întâmpla cu casa în care Steve Jobs a construit primul computer Apple: „Vor aprecia acest gest”

____

 

„Mama si tata au castigat procesul contra scolii Gulliver! Este oficial! Gulliver imi va plati vacanta in Europa din aceasta vara!”, a scris ea pe reteaua de socializare.

Mesaj Facebook

Mesajul a fost vazut de cei 1.200 de prieteni ai fetei, inclusiv de catre elevii scolii in cauza. Imediat, avocatii institutiei de invatatmant i-au adus la cunostinta somnului Snay ca in contractul de despagubire exista si o clauza de confidentialitate in valoare de 80.000 de dolari, care a fost astfel incalcata.

Mesaj Facebook

Pentru ca nu a tinut secreta sursa de unde vin banii pentru vacanta sa, Dana i-a adus un prejudiciu financiar enorm tatalui sau, dar si-a compromis si excursia mult visata.

R.O.

Citește și...