Mesajul dureros făcut de Carmen de la Sălciua: „Dumnezeu să te ierte fată frumoasă!”

Publicat: 19/03/2018 | 14:38

Considerată una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din Ardeal, Ramona Fabian a murit în urmă cu șase ani într-un teribil accident rutier. Deși au trecut ceva ani de la tragicul eveniment, Carmen de la Sălciua nu a uitat-o pe îndrăgita artistă și a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

Carmen de la Sălciua a postat pe reţelele de socializare un mesaj dedicat regretatei cântărețe Ramona Fabian. Mesajul artistei a fost apreciat de fanii acesteia.

„Dumnezeu să te ierte, fată frumoasă! Ai lăsat moștenire numai melodii frumoase celor care te-au iubit!”, a scris artista pe rețeaua de socializare, unde a distribuit și un clip de-al Ramonei Fabian, „Pune sare-n mămăligă”.

Fanii artistei au reacționat imediat: „A fost unicată prin felul ei de a fi și prin ceea ce a cântat. DUMNEZEU să o odihnească în pace, să îi fie iertate toate păcatele”,  „Dumnezeu s-o odihnească în pace!”,  „Așa este”, „Frumos mesajul tău”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Carmen de la Sălciua pe Facebook.

A intrat sub un TIR

Cântăreața de muzică populară Ramona Fabian a decedat în 2013 într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Mihai Viteazu din județul Mureș. Frumoasa cântăreață de 34 de ani a fost la București, unde și-a condus prietenul la aeroport și se întorcea acasă, în localitatea Mărășești, comuna Band, județul Mureș. Într-o curbă periculoasă, aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat direct sub un TIR. În urma impactului violent, Ramona Fabian a decedat pe loc, mașina acesteia fiind pur și simplu strivită. Medicii au găsit la fața locului doar un ghem de fiare, între care se afla, fără viață, Ramona.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează un cuplu de succes atât pe scenă, cât şi în realitate. Anul trecut, pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Datorită soției s-a apucat de muzică, iar acum cei doi au sute de concerte pe an, în țară şi peste hotare.

Citește și...