Acasă » Trending » Mesajul Elenei Udrea din închisoare. Ce a transmis fostul Ministru al Turismului: ”Cine se teme de rejudecarea Galei Bute?”

Mesajul Elenei Udrea din închisoare. Ce a transmis fostul Ministru al Turismului: ”Cine se teme de rejudecarea Galei Bute?”

De: Eliza Popescu 19/06/2022 | 22:03
Mesajul Elenei Udrea din închisoare. Ce a transmis fostul Ministru al Turismului: ”Cine se teme de rejudecarea Galei Bute?”
Elena Udrea. Sursă foto: Facebook

Elena Udrea (48 de ani) se află, deja, de câteva zile în Penitenciarul Târgșor. Fostul Ministru al Turismului a transmis, însă, un mesaj pe rețelele de socializare în cursul după-amiezii de duminică.

În data de 16 iunie 2022, Elena Udrea a fost predată de autoritățile bulgare în vama Giurgiu-Ruse. Fosta blondă de la Cotroceni se află la Penitenciarul Târgșor, acolo unde își va petrece următorii șase ani, fiind condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Vezi și ELENA UDREA, ÎN IMPOSIBILITATEA DE A-ȘI VEDEA FIICA! ADRIAN ALEXANDROV: ”E TRAUMĂ PENTRU UN COPIL SĂ-ȘI VADĂ MAMA AȘA”

Ce mesaj a transmis Elena Udrea pe Facebook, duminică seara

Elena Udrea a transmis un mesaj, în această seară, pe Facebook.

”Cine se teme de rejudecarea Galei Bute?
Am citit motivarea halucinantei Decizii a ICCJ prin care DOAR MIE, dintre toate cazurile similare, mi s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute, și sunt uluită de argumentele pe care cei 4 judecători le aduc pentru respingerea contestației mele în anulare. Dacă această motivare ar fi fost făcută de judecători de la cea mai mică judecătorie din țară, poate cineva le găsea o scuză. Dar ea este asumată de judecători de la cea mai înaltă instanță din România, Înalta Curte de Casație și Justiție, și, chiar de către niște judecători pe care eu îi consider dintre cei profesioniști!

Vezi și PRIMELE IMAGINI CU ELENA UDREA. ACEASTA A AJUNS ÎN ROMÂNIA PENTRU A FI ÎNCHISĂ LA PENITENCIARUL TÂRGȘOR

Dau doar două exemple din motivare:
1) Cei 4 au considerat că 6 ani nu sunt de ajuns să se rejudece apelul în Gala Bute, invocând astfel riscul de prescripție despre care vorbește decizia CJUE din decembrie 2021. Apelul inițial a fost judecat în 8 luni!!! Tot procesul a durat 3 ani, cu tot cu urmărirea penală. Cum să spui că nu ți-ar ajunge 6 ani să rejudeci apelul? Apoi, timpul necesar judecarii este în mana judecătorilor, ei pot decide cât de repede se judecă un dosar și ar putea rejudeca un apel și în 6 luni, și în 3 luni.
2) Au spus că există riscul ca, după atâta timp, martorii să nu își mai amintească faptele! Pai legea prevede prescripție de 15 ani, chiar și de 20 de ani la abuzul în serviciu! Asta înseamnă că legea are în vedere faptul că un proces poate dura atât, fără probleme de administrare de probe. Teoria judecătorilor este buna să fie predată celor care vor ca prescripția să nu existe, eventual! Dar nu funcționează în contextul legii existente și nu a fost un argument care să îi oprească pe acești judecători să redeschidă toate celelalte dosare care acum se rejudecă. Mai degrabă cred că temerea lor este că, nemaifiind amenințați cu arestarea astăzi, cei trei denunțători din dosar, Nastasia, Lungu, Topoliceanu, ar putea să își retragă denunțurile mincinoase.
Toate motivarea poate fi rezumată așa: Nu vrem să aplicăm legea în cazul lui Udrea, pentru că, dacă este rejudecată, este posibil să ne scape!

Nu rata AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT-O PE ELENA UDREA! CANCAN.RO ARE IMAGINILE MOMENTULUI! CE A FĂCUT FOSTUL MINISTRU ÎNAINTE DE A FUGI DIN ȚARĂ

Da, așa este! Dacă dosarul Gala Bute este rejudecat de către judecători independenți, singura soluție posibilă este ACHITAREA MEA!
Nu uitați, este vorba despre dosarul în care singurele probe în acuzarea mea sunt declarațiile celor 3 denunțători, care au rămas liberi ca urmare a acestor declarații mincinoase!
Asta nu a contat pentru judecătorii „sistemului paralel”, Florentina Dragomir sau Ionuț Matei, care, puși cu mâna în completele care m-au judecat, au executat ordinul de condamnare a mea, împotriva oricăror evidențe din dosar.
Eu am avut curajul să vin în România acum 3 ani de bunăvoie, să mă supun rejudecării dosarului Gala Bute, crezând că justiția a devenit corectă și independentă după Decizia nr. 685/2018 a CCR și că voi avea parte de lege și dreptate de data asta!
Abuzul făcut acum împotriva mea este mai mare chiar decât ceea ce au făcut Florentina Dragomir și Ionuț Matei, care măcar s-au prefăcut că mă judecă 3 ani”
Acum mi se spune clar „ție nu vrem să îți aplicăm legea, în cazul tău nu vrem să respectăm nici legea, nici decizia CCR, nici cea a CJUE, nu vrem să respectăm nimic”.
Cineva care nu mai poate da ordine judecătorilor astăzi așa cum o făcea în trecut, pentru că azi nu mai există „sistemul paralel de justiție”, a pus la cale un plan bine ticluit prin care a manipulat judecători și i-a determinat prin intoxicări să se răzgândească în dimineața zilei de 7 aprilie și să îmi respingă contestația în anulare. Cineva care este disperat să nu se rejudece Gala Bute pentru ca eu să rămân condamnată ilegal!”, este mesajul care apare pe Facebook-ul Elenei Udrea.

În data de 7 aprilie, Elena Udrea (48 de ani) a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul ”Gala Bute”. Decizia este definitivă și nu mai poate fi contestată. La două ore și 20 de minute după ce s-a pronunțat, oficial, condamnarea, aceasta a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria. Atunci, fostul Ministru al Turismului plecase din țară, trecând prin Vama Giurgiu.

Sursă foto: Facebook

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București Activează în presa online de mai bine de 5 ani Din anul 2019 face parte din grupul de presă Gândul Media Network
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România trebuie să cunoască acest lucru
Ce se întâmplă cu Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. Milioane de clienți din România...