Mesajul emoționant al Dianei Belbiță pentru prietena ei de la Exatlon: ”Faci aproape imposibilul…”

Publicat: 13/11/2018 | 20:52
Mesajul emoționant al Dianei Belbiță pentru prietena ei de la Exatlon: ”Faci aproape imposibilul…”

Diana Belbiță, fostă concurentă la Exatlon, a legat o prietenie cu Paula Vieru, iar când și aceasta a părăsit competiția, a fost așteptată la aeroport cu un mesaj aparte. Chiar de la Diana!

”Faimoasa” a fost așteptată pe aeroportul Otopeni de Diana Belbiță, care i-a transmis și un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare.

”Nu m-am gândit niciodată că o să te văd în faţa unei asemenea provocări. Într-un mod ciudat, eşti cel mai dur om pe care îl cunosc. Faci aproape imposibilul în mai puţin de un minut reuşind să îmi închizi cele mai adânci tâieturi, fârâ a-mi lăsa cicatrici pe faţă. Eşti incredibilă! Şi eşti incredibilă pentru ceea ce ai făcut în faţa unei provocări ca cea din care te-ai întors azi. Nu era momentul să pleci… Mi-aş fi dorit să te văd acolo încă mult timp de aici înainte, chiar dacă uneori asta ar fi însemnat să mă cert cu toată lumea pentru a-ţi lua apărarea. Dar, trecând peste tot ce mi-aş fi dorit, mă bucur că eşti acasă”, a fost mesajul Dianei Belbiţă.

A fost felicitate de prietenii virtuali pentru cuvintele frumoase și emoționante pe care le-a scris.

Diana Belbiță, emoții în fața televizorului

Diana Belbiță, fostă concurentă în sezonul 1 al emisiunii-concurs ”Exatlon”, trăiește la intensitate maximă și sezonul al doilea, chiar dacă se află, acum, doar în fața televizorului. Mai mult, Diana recunoaște că are doi concurenți preferați în Republica Dominicană. Aceștia fac parte din echipa ”Faimoșilor” , fiind prieteni buni cu Diana Belbiță. Toți practică același sport și fac parte din Federația Română de Kempo.

Diana Belbiță a postat câteva fotografii în care apare alături de cei doi preferați: Mirel Dragan și Yamato Zaharia. Fotografiile au fost făcute anul trecut, atunci când Diana și cei doi au participat, împreună, la o competiție sportivă. ”În urmă cu aproape un an făceam echipă la Cupa Europeană de Kempo. Și da, am fost o echipă de succes. Acum cred că suntem tot o echipă, voi luptați acolo și eu mor de emoții acasă. Sunt cu ochii pe Kanal D și cu sufletul alături de voi! Iar azi îmi asum riscul și pariez pe o victorie”, a scris Diana Belbiță.

Citește și...