Mesajul Gabrielei Firea pentru taximetrişti, după incidentul cu arma, de la Aeroportul Otopeni: ”Toleranţă zero!”

Publicat: 01/02/2018 | 19:32
Mesajul Gabrielei Firea pentru taximetrişti, după incidentul cu arma, de la Aeroportul Otopeni: ”Toleranţă zero!”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a ţinut să facă un anunţ pentru taximetrişti, după incidentul de la aeroport. Un taximetrist şi-a ameninţat clienţii cu arma. Firea a spus că nu vor fi tolerate astfel de incidente. 

Primarul General, Gabriela Firea: „Avem toleranta zero fata de astfel de fapte si amintesc atat taximetristilor, cat si patronilor firmelor de taxi ca sunt direct raspunzatori pentru astfel de fapte! Nu este firesc sa existe astfel de incidente intr-o Capitala europeana, in care serviciile de transport persoane se doresc a fi moderne, sigure si accesibile.

Subliniez inca o data public faptul ca nu vom tolera sub nici o forma abaterile de la lege! Asa cum am mai spus, toti trebuie sa respecte regulile stabilite in favoarea clientilor, iar astfel de incidente nu fac altceva decat sa confirme faptul ca este imperios necesar ca normele care reglementeaza activitatea de taxi in Capitala sa fie implementate cat mai rapid, sa fie cat mai clare si sa prevada sanctiuni cat mai drastice pentru astfel de comportamente. Indiferent ca este vorba despre Bucuresti sau zonele limitrofe, pentru ca taximetristii fac astfel de curse din localitatile vecine catre Bucuresti si invers, toti trebuie sa se conformeze unor reguli clare, in caz contrar sanctiunile fiind drastice”.