Mesajul inedit al Carolinei, fetița de două luni a modelului Catrinel Menghia: ”Mic clovn!”

Publicat: 25/04/2019 | 19:09

Caroline Leon, fetița manechinului Catrinel Menghia, a împlinit două luni. Prilej cu care mama ei a postat un mesaj emoționant pe Instagram, în numele sărbătoritei.

„Sunt Caroline Leon și astăzi împlinesc două luni. Mami spune că sunt un mic clovn, dar asta pentru că deja am o personalitate puternică. Bunica e de acord cu mine. 🤪”, a scris Catrinel Menghia, pe Instagram.

Catrinel Menghia a slăbit 10 kg după naștere

Catrinel Menghia se simte o femeie împlinită de când și-a strâns pentru prima dată în brațe micuța prințesă, pe Caroline. Mai mult, frumoasa româncă mai are un motiv de bucurie: la doar 10 zile după ce a devenit mămică, ea a slăbit 10 kilograme. Cunoscuta actriță a postat un selfie cu ea în oglindă și a dezvăluit tuturor cum arată acum.

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, cu părul desprins și fără machiaj – așa s-a fotografiat în oglindă tânăra mămică, iar pe imaginea făcută publică pe Instagram Stories a scris un mesaj în limba engleză, care se traduce: “10 kilograme în 10 zile”.

În vârstă de 33 de ani, Catrinel Menghia şi-a dorit enorm să aibă un copil și, din nefericire, pe parcursul sarcinii, ea a întâmpinat foarte multe momente dificile. Celebra româncă a fost nevoită chiar să  facă injecţii subcutanate și, în ciuda faptului că avea vânătăi pe abdomeni, ea nu a renunțat la visul de a deveni mămică, potrivit Antena Stars.

Catrinel Menghia se iubește cu Massimiliano Di Lodovico de 7 ani

Catrinel Menghia și-a început povestea de dragoste alături de producătorul italian de filme Massimiliano Di Lodovico în 2011. El i-a devenit partener de viață, după ce frumoasa româncă a divorțat de fostul fotbalist Massimo Brambati. Celebra actriță a devenit mămică pe 25 februarie 2019 în zorii zilei, respectiv la ora 05:49. Fiica ei a primit numele Caroline Léon Di Lodovico.

Citește și...