Mesajul lui CABRAL i-a lăsat mască pe toţi! Ce îşi doreşte să-i facă soţiei unui fan

Publicat: 25/01/2017 | 09:55
Mesajul lui CABRAL i-a lăsat mască pe toţi! Ce îşi doreşte să-i facă soţiei unui fan

Îndrăgitul prezentator este recunoscut pentru simţul umorului de care dă constant dovadă, însă cel mai recent mesaj postat pe blogul său personal a stârnit valuri printre fanii săi.

Cu toate că are o soţie superbă şi o relaţie excelentă, Cabral a anunţat că îşi doreşte să ajungă alături de soţia unuia dintre fanii săi, dar totul a fost doar legat de o surpriză frumoasă!

Cabral va oferi un buchet de flori soţiei unui fan norocos.
Cabral va oferi un buchet de flori soţiei unui fan norocos.

„Mă laşi să-i ofer mâine un buchet de flori soţiei tale? La sfârşitul lui decembrie am publicat o poză cu un buchet de flori, la postul acesta. Deşi postul n-avea nicio legătură cu florile, am primit trei mailuri care m-au lăsat cu gura căscată. Pe scurt… trei femei măritate spuneau că n-au mai văzut de mult aşa flori frumoase şi… se văitau că n-au mai primit flori de la soţii lor (sau măcar de la alt bărbat) de multă vreme. Prea multă vreme. Şi pentru că nu-mi place să aud aşa ceva… am construit un plan. S-o iau de la început… eu am lucrat la o firmă mare, colegi mulţi. După ani şi ani, m-am întâlnit cu colegul Titel. Colegul Titel are un business mic şi simpatic, vinde flori. De la el sunt florile fotografiate atunci. I-am povestit omului şi mi-a zis că aşa ceva este inadmisibil! 🙂 Aşa că, domnule, dacă tu crezi că te ajut cu treaba asta… mă laşi să-i ofer mâine un buchet de flori soţiei tale?”, a scris Cabral.

(Georgiana Laciu)

Citește și...