Mesajul lui Răzvan Simion care a bulversat pe toată lumea. Prezentatorul, vizibil afectat: „Nu ești destul de puternic să faci față…”

Publicat: 07/07/2020 | 20:25
Mesajul lui Răzvan Simion care a bulversat pe toată lumea. Prezentatorul, vizibil afectat: „Nu ești destul de puternic să faci față…”

Prezentatorul Antenei 1, Răzvan Simion, a postat, de curând, un mesaj care i-a băgat în ceață pe fanii săi din mediul online care s-au gândit la faptul că vedeta TV încă mai suferă după fosta lui iubită, Lidia Buble.

Reacție vine la fix o zi după ce în presă s-a scris că s-a împăcat cu Lidia Buble, la două luni de la despărțire. „Diavolul mi-a șoptit la ureche: ”Nu ești destul de puternic să faci față furtunii care am pus-o în viața ta. I-am șoptit înapoi: ”Pe care”, a postat prezentatorul TV.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi, la doar două luni de la despărțire

Despărțirea pe internet

Atunci când și-a anunțat fanii că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, Răzvan Simion și-a asumat vina despărțirii, adresându-le fanilor următorul mesaj:

„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit”, spunea el atunci.

Zvornurile despre împăcare

Surse din anturajul celor doi susțin că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat, căci s-au întâlnit la filmările noului videoclip al Lidiei, însă se pare că nu doar în interes profesional.

Nu rata: Lidia Buble și Răzvan Simion, întâlnire la două luni de la separare

Aceleași surse susțin că revederea a fost una extrem de emoționantă și se vede că cei doi încă mai au sentimente unul pentru altul.

Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat.

Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au spus sursele pentru playtech.ro.