Mesajul Papei Francisc pentru România chiar de ziua lui: ”Ca o îmbrățișare!” A donat 5 ventilatoare VIDEO

Publicat: 23/04/2020 | 13:32
Mesajul Papei Francisc pentru România chiar de ziua lui: ”Ca o îmbrățișare!” A donat 5 ventilatoare VIDEO

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare pentru spitalele din România și a transmis și un mesaj emoționant românilor. (CITEȘTE ȘI: MOMENT UNIC LA VATICAN. PAPA FRANCISC SE ROAGĂ ÎN PLOAIE PENTRU OAMENII AFECTAȚI DE CORONAVIRUS. VIDEO)

Papa Francisc însoțește cu rugăciunea, dar și caritabil, bolnavii de Covid-19 din România, îmbrățișând în mod ideal, totodată, familiile lor și întregul personal medical care continuă să lupte împotriva pandemiei.

În mod semnificativ, chiar de ziua sa onomastică, pontiful a trimis diverse materiale medicale, printre care cinci ventilatoare pulmonare, spitalului din Suceava, cel mai mare focar de infecție cu noul coronavirus din România. Sunt trimise, de asemenea, 200 de combinezoane, 900 de măști FFP2 și 5000 de măști sanitare.

NU RATA: PAPA FRANCISC: ”I-AM CERUT LUI DUMNEZEU SĂ OPREASCĂ EPIDEMIA DE CORONAVIRUS CU MÂNA SA. M-AM RUGAT PENTRU ASTA”

Cardinalul Krajewski s-a oprit câteva secunde ca să ne spună că ”aceste ventilatoare medicale pleacă acum spre România ca un semn, o îmbrățișare din partea Sfântului Părinte în această situație dificilă pentru lumea întreagă”.