Mesajul savuros postat de MAI, după ce Smiley a recunoscut că a depășit viteza legală: „Până acum ai pierdut doar buletinul”

Autor:
Publicat: 20/08/2020 | 09:30
Mesajul savuros postat de MAI, după ce Smiley a recunoscut că a depășit viteza legală: „Până acum ai pierdut doar buletinul”

Ieri, Smiley a fost prins la volan cu o viteză mult mai mare decât cea admisă, așa că legea nu l-a iertat. Artistul s-a ales cu o amendă de 580 de lei, iar imediat după cele întâmplate, a postat un mesaj pe contul lui de Facebook prin intermediul căruia le-a explicat fanilor săi totul.

Smiley a postat ieri un mesaj extrem de frumos și sincer pe contul lui de Facebook, pentru a le explica oamenilor că a încălcat legea și a fost sancționat.

 „Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur ca am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor.”, a scris Smiley.

Mesajul savuros postat de MAI, după prima reacție a lui Smiley

Pagina de Facebook a MAI este cunoscută pentru postările savuroase care mai există, din când în când. Astfel, după ce Smiley a postat mesajul în care explică totul despre ce i s-a întâmplat, MAI a avut o reacție amuzantă.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca și amenda primită astăzi.
Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege.
P.S. Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul” a scris MAI, pe Facebook. Postarea a adunat peste 10.000 de like-uri și reacții, pesemne că oamenii au fost extrem de amuzați de situație și de mesajul postat de MAI, ca o replică pentru cel al lui Smiley.