Mesajul sfâșietor al soției lui Kobe Bryant: ”Suntem devastați!”

Publicat: 30/01/2020 | 16:06
Mesajul sfâșietor al soției lui Kobe Bryant: ”Suntem devastați!”

Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, legenda din NBA care și-a pierdut viața într-un accident de elicopter alături de fiiuca lui de 13 ani și de alte șapte personae, a postat un mesaj emoționant pe Instagram. Ea le mulțumește celor care îi sunt aproape în aceste momente teribile.

„Eu și fiicele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au arătat susținerea și dragostea lor în acest moment îngrozitor. Mulțumim pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele. Suntem complet devastați de dispariția adoratului meu soț, Kobe, tatăl fiicelor mele; și frumoasa și scumpa Gianna, o fiică iubitoare, grijulie și minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri. (CITEȘTE ȘI: LISTA CU PERSOANELE CARE S-AU AFLAT ÎN CĂLĂTORIA CU ELICOPTERUL MORȚII, ALĂTURI DE KOBE BRYANT. UN ALT NUME MARE DIN SPORT A PIERIT)

Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment. Mă alină să știu că Kobe și Gigi știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna. (…) Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei. Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna”, a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

Kobe Bryant – carieră în bachet

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019. (VEZI ȘI: DUMNEZEULE, N-AU AVUT NICIO ȘANSĂ! FILMAREA CU MOMENTUL PRĂBUȘIRII ELICOPTERULUI ÎN CARE SE AFLA KOBE BRYANT)

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: “Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.

Citește și...