Mesajul șocant transmis de Margherita din Clejani, la câteva zile de când a produs accidentul din Capitală: „Te calc și pe tine dacă vreau”

Autor:
Publicat: 27/05/2020 | 09:43
Mesajul șocant transmis de Margherita din Clejani, la câteva zile de când a produs accidentul din Capitală: „Te calc și pe tine dacă vreau”

Au trecut doar câteva zile de când Margherita din Clejani a produs accidentul din Capitală și a fost testată pozitiv cu heroină cu aparatul DrugTest, dar chiar și așa, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani nu vrea să se potolească.

La numai câteva zile de la producerea accidentului din Capitală, Margherita din Clejani șochează din nou. Artista a postat pe contul său de Instagram mai multe clipuri video și fotografii care i-au speriat pe fanii săi. Unul dintre clipurile video încărcate pe rețeaua de socializare este de-a dreptul halucinant.

CITEȘTE ȘI – VREMEA RĂZBUNĂRII! CE SPUNE RAMONA MANOLE, FIICA ”RENEGATĂ” A LUI IONIȚĂ DE LA CLEJANI, DESPRE MARGHERITA? BRUNETA A AȘTEPTAT ACEST MOMENT CA SĂ…

Marga s-a filmat pe Walk of Fame, în timp ce pășește pe toate stelele vedetelor. Nimic dubios până aici, însă descrierea postării ne face să ne gândim de două ori.

„Doamne, eu nu pot să cred că acum calc pe toate stelele astea! Nu vreau să ratez niciuna. Toate stelele, cele mai strălucitoare, ale mele sunt. Nu le ratez! Minunatul Hollywood, eu nu vreau să mai plec de aici. Este atât de frumos aici, e fabulos!” spune Margherita din Clejani, în video.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Te calc si pe tine daca vreau!

O postare distribuită de Margherita (@margherita_morningstar) pe

Descrierea postării este următoarea: „Te calc și pe tine dacă vreau” și, pesemne că este una destul de dubioasă, având în vedere contextul producerii accidentului din Capitală, fanii artistei au fost extrem de șocați de comportamentul ei.

Ioniță din Clejani își apără fiica

În dimineața zilei de 23 mai, Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Explicația pe care a oferit-o tânăra a fost că a pierdut controlul volanului pentru că se concentra să își retușeze rujul.

După ce acest subiect a făcut vâlvă în presă, Ioniță de la Clejani a sărit în apărarea Margherite și a ținut să demonteze toate acuzațiile care au fost aduse. Bărbatul a negat vehement ipoteza consumului de substanțe interzise și apus totul pe seama unor pastile pentru slăbit.

NU RATA – MARGHERITA NU SE OPREȘTE! CE A FĂCUT FATA CLEJANILOR ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP? POLIȚIA AR PUTEA S-O IA DIN NOU ÎN VIZOR

Într-o intervenție în cadrul emisiunii „XNS”, Ioniță a oferit o nouă variantă a firului evenimentelor și s-a arătat revoltat de acuzațiile aduse fiicei sale.

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo.

Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a declarat Ioniță de la Clejani, luni seară, la XNS.