Vremea răzbunării! Ce spune Ramona Manole, fiica ”renegată” a lui Ioniță de la Clejani, despre Margherita? Bruneta a așteptat acest moment ca să…

Publicat: 27/05/2020 | 08:18
Vremea răzbunării! Ce spune Ramona Manole, fiica ”renegată” a lui Ioniță de la Clejani, despre Margherita? Bruneta a așteptat acest moment ca să…

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani din prima căsătorie, a găsit momentul perfect să iasă la ”lumină” din nou. Tânăra mamă a trei copii s-a chinuit din copilărie să-și croiască un drum în viață, nefiind sprijinită de tatăl ei precum frații săi vitregi.

Ramona Manole a ieșit de-a lungul timpului în presă spunându-și povestea vieții. Aceasta l-a acuzat pe Ioniță de la Clejani că a abandonat-o de mică, fără să o spriine moral sau material, așa cum a făcut cu Margehrita și Fulgy.

Ramona Manole a adunat, așadar, frustrări și ranchiuni pe  care și le-a etalat de-a lungul timpului în fața oamenilor, chiar dacă, întrebată fiind dacă își invidiază frații, aceasta a răspuns că îi apreciază și că nu are nimic cu nimeni.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan îşi caută iubit după despărţirea de George Burcea: „Sunt tânără! Îmi doresc pe cineva care să mă iubească”

După ce Margherita și-a făcut mai multe operații estetice, Ramona Manole a declarat că sora ei vitregă arată mai mult a bărbat. Iar o postare a ei pe Facebook a întărit afirmația: Frații mei gemeni, mânca-le-aș gurița lor”, a scris aceasta în dreptul unui colaj de fotografii cu ea, Ioniță și Margherita de la Clejani.

Și-a pregătit răzbunarea

La doar o zi de la scandalul care a pus-o într-o lumină rea pe sora ei mai mică, Ramona și-a pregătit armele și a lansat cea ma uimittoare piesă a sa: ”Mândru-i tata când mă vede”, o melodie, evident, dedicată tatălui său, care ascunde multe emoții și trăiri.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan s-a supărat pe Dan Capatos, în direct, la TV! „Nu îmi place! Am zis că nu mai vin la voi şi…”

”New New New clip Cu drag va prezint noul meu clip și doresc sa mulțumesc din suflet tuturor colaboratorilor pentru ajutor și nu în ultimul rand Doamnei Ionela Anghel Popa pentru acesta melodie pe care o ador va doresc vizionare plăcută #like #share #subscribe va invit sa va abonați pe canalul meu de YouTube ”, a spus Ramona în urmă cu puțin timp pe Facebook.

Luată la rost de fanii săi, că ar fi așteptat în mod expres un astfel de moment să facă rău familiei tatălui său, Ramona a declarat că nicidecum nu-și dorește acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Alex Bodi și Daria Radionova au dus relația la un alt nivel! Ieri erau „parteneri de afaceri”, azi își fac dedicații amoroase

”Educația mea nu îmi da voie sa ma bucur de răul nimanui ,pentru ca eu cunosc viața de jos .Tin sa va mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre ,și indiferent de situație dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea.”, a scris Ramona Manole pe contul său.