Se mută în America să scape de rușinea copiilor? Ioniță de la Clejani a vorbit despre planurile serioase pe care le are cu familia sa

Publicat: 26/05/2020 | 16:59
Se mută în America să scape de rușinea copiilor? Ioniță de la Clejani a vorbit despre planurile serioase pe care le are cu familia sa

Ioniță de la Clejani a vorbit de nenumărate ori în presă despre visul său și al familiei sale de a se stabili peste ocean. Cântărețul vrea cu orice preț să se mute în America și a detaliat  exact planurile în urmă cu un an. Totul este ținut pe loc însă de cei doi copii ai lui.

Familia de la Clejani a susținut câteva concerte peste ocean, iar de atunci cu toții s-au îndrăgostit iremediabil de America, dorindu-și cu orice preț să obțină ”visul American”. Ultima dată când artiștii au pășit peste ocean, în lumea tuturor posibilităților, a fost iarna trecută.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în Antena 1. Acces Direct ar putea rămâne fără prezentatoare! De unde are ofertă Mirela Vaida

Ioniță a vorbit cu entuziasm în presă despre visul său, atunci când era focusat pe proiectele muzicale ale lui Fulgy și ale Margheritei. Între timp, planurile familiei au rămas în stand by, dat fiind faptul că ambii copii au probleme de dezvoltare personală și aparent se confruntă cu probleme serioase în privința drogurilor.

”Vreau sa plec in SUA. Avem niste proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la ”visul american” – totul e posibil. Lucrăm la un musical, pe care speranta mea este sa-l lansam undeva pe Broadway. Dar, deocamdata astept, cand ai copiii fericiti si impliniti, totul merge bine, traiesti bine pana la adanci batraneti”, marturisea Ioniță de la Clejani cu un an în urmă despre ideea sa de a se muta în SUA cu familia.

CITEȘTE ȘI: Andra, mărturisiri despre bucuria și agonia din perioada de izolare din cauza coronavirusului! Ce a spus despre emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV

Ioniță de la Clejani, axat complet pe apărarea Margheritei

Tatăl Margheritei luptă cu orice preț la ora actuală să demonstreze că aceasta nu a consumat și nu este consumatoare de droguri. Polițiștii spun că ar fi fost drogată la volan în dimineața zilei de duminică când tânăra a accidentat o mașină staționată. Testul a ieșit pozitiv la opiacee. ”Ea mi-a spus clar. Nu am consumat niciun drog. Nu vorbim despre asta. Mi s-a făcut rău. Mi s-a făcut rău! Fata mea nu s-a drogat”, a mărturisit Ioniță.

Citește și...