Cutremur în Antena 1. Acces Direct ar putea rămâne fără prezentatoare! De unde are ofertă Mirela Vaida

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 16:52
Cutremur în Antena 1. Acces Direct ar putea rămâne fără prezentatoare! De unde are ofertă Mirela Vaida

Corina Chiriac a mărturisit într-un interviu recent că va renunța la renunța la postul de prezentatoare al emisiunii „Opriți timpul”. În locul ei ar putea veni chiar prezentatoarea de la Acces Direct, Mirela Vaida.

Potrivit unor surse din televiziune, pe lista celor care ar putea să îi ia locul la Național TV âși Diana Matei – 38 ani din Taraful Cleante care s-a obișnuit cu formatul show-ului și cântăreața Theo Rose – 22 ani la de „Bravo, ai stil!”. Acestea vor da probe, iar cea care va primi job-ul va începe filmările în această vară.

Mirela Vaida este angajata Antena 1 și actriță la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” din București. Cealaltă este Maria Buză care a colaborat pentru câteva ediții la „Te cunosc de undeva!” – Antena 1.

Anunțul plecării

Interpreta a mărturisit că ultimele două luni au ajutat-o să-şi reevalueze viaţa şi a ajuns astfel la concluzia că are nevoie de „o pauză de resetare personală şi profesională“.

„Ultimele două luni mi-au schimbat viaţa. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine şi am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională.

După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni TV şi multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Speranţei“ şi un site la care am muncit câţiva ani alături de o echipă, această pauză de două luni mi-a adus o altă perspectivă de viaţă. Una mai liniştită.

Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV. Mulţumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani.

A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să „Ne-amintim Duminica“ şi să „Oprim Timpul“ împreună (…)“. Solista a mărturisit şi că vrea să-şi scrie memoriile. „Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deşi mă consumă emoţional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!“