Schimbare uriașă în viața Corinei Chiriac, după două luni de izolare: ”Între timp, eu am început să…”

Publicat: 25/05/2020 | 13:19

Corina Chiriac a venit cu o veste neașteptată pentru fanii ei, iar totul s-a întâmplat după două luni în care a stat în casă, în izolare. Artista a povestit ce a făcut în acea perioadă și cum i s-a schimbat, oarecum, viața. Pentru că așa a considerat că trebuie.

CITEȘTE ȘI: CORINA CHIRIAC, CELEBRATĂ CU MARE FAST DE FUEGO LA TVR 2!

Cântăreața a dezvăluit că a avut ocazia să stea de vorbă cu ea și, astfel, a ajuns la concluzia că trebuie să ia o pauză din spațiul public, spre tristețea fanilor. Corina Chiriac le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și întregii echipe de la show-ul „Ne-amintim Duminica”, pe care-l va părăsi pentru un timp. Iar în timpul liber de care va beneficia acum va continua scrierea amintirilor sale.

„Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna. Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor. Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari , pentru a le povesti altora ! De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul ! Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi ! A dumneavoastra, Corina Chiriac”, este mesajul artistei.

Corina Chiriac a ieșit din spațiul public. Va scrie ”cartea amintirilor ei”!

Cu siguranță, în acea carte care, cu siguranță, va fi citită din scoață în scoarță de către fanii ei, Corina va povesti și momentul în care s-a lăsat de fumat. Artista a specificat că fuma din facultate și ajunsese la un pachet și jumătate pe zi. Corina Chiriac paticipase la ediția a 15-a a unui festival care are loc la Eilat, Israel, și care se ține pentru românii de acolo. Cântăreața a dezvăluit că a plecat cu trei zile înaintea celorlalți artiști, pentru că a vrut să ajungă la Mormântul Sfânt. A povestit, apoi, cum a reușit să se lase de fumat cu ajutorul lui Dumnezeu.

NU RATA: CORINA CHIRIAC, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. CUM A AJUTAT-O ICOANA SFÂNTULUI FANURIE SĂ SCAPE DE O OPERAȚIE. “BUNUL DUMNEZEU…”

”Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, tot îmi spuneam , iar doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?? Am ajuns la Ierusalim. Și, profitând de plecarea anterioară, am intrat acolo, am pus capul pe lespede, am spus, Am ieșit de acolo, am ieșit din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță. A doua zi, la cafea, zic, . Și au trecut de atunci trei ani”, a povestit Corina Chiriac.

Citește și...