Mesajul transmis de Simona Halep lui Darren Cahill, la câteva ore după revenirea casă: ”Nu-i trofeul pe care l-am vrut, însă…”

Publicat: 30/01/2018 | 09:43
Mesajul transmis de Simona Halep lui Darren Cahill, la câteva ore după revenirea casă: ”Nu-i trofeul pe care l-am vrut, însă…”

Simona Halep a revenit, luni, în România, după înfrângerea dramatică de la Australian Open, vizibil dezamăgită. La scurt timp după ce a ajuns acasă, tenismena i-a transmis un mesaj emoţionant antrenorului ei, Darren Cahill.

Simona Halep a postat pe pagina personală de Insagram un colaj de fotografii surprinse în timpul finalei de la Australian Open. Imaginile sunt însoţite de un mesaj emoţionant, prin intermediul căruia sportiva îi transmite antrenorului ei, Darren Cahill, că speră ca în următoarea finală de grand slam să îndeplinească visul tututor de a pune mâna pe trofeul cel mare.

”La revedere, Melbourne! A fost un turneu grozav, e mereu un moment special să ajungi în finala unui grand slam. Nu-i trofeul pe care l-am vrut, însă sunt recunoscătoare pentru această experienţă. Mulţumesc D pentru că ai fost alături de mine în această călătorie frumoasă. E a doua finală de grand slam împreună, să sperăm că voi avea din nou această şansă şi a treia să fie a noastră. Cei mai buni fani! Multumesc tuturor. Nu renunţ niciodată. Continui să muncesc. Încredere. Bucurie”, este mesajul postat de Simona Halep la câteva ore după întoarcerea acasă.

Citește și...