METEO 10 decembrie. Temperaturi scăzute, ploi și lapoviță

Publicat: 10/12/2018 | 07:19
METEO 10 decembrie. Temperaturi scăzute, ploi și lapoviță

Luni vom simți o schimbare radicală a vremii. Temperaturile minime coboară până la -2 grade Celsius, iar ninsorile abundente fac ca stratul de zăpadă să crescă semnificativ.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vântul se întețește, dar rămâne slab spre moderat, la 26 km/h, cresc și șansele de precipitații în București, la 20%, dar crește și maxima zilei, la 3 grade Celsius. Parțial, cerul va fi înnorat. Pe suprafeţe mici se va forma polei şi, mai ales în zonele montane, va fi gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte, dar local şi la cote mai reduse în regiunile sud-vestice, iar noaptea şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 3 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte, însă nu cu mult, astfel rămânând sub normalul baric. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

METEO 10 decembrie. Cum va fi vremea în București

Vremea la București se anunță mohorâtă cu cer parțial noros. Valorile maxime și minime nu vor depăși 2°C la amiază, iar pe timpul nopții vor coborî până la  -2°C. Vântul va sufla cu 12 km/h dinspre V pe timpul zilei și cu 6 km/h dinspre V pe timpul nopții. Cantitățile de apă vor atinge 1 L/m². Pe timpul nopții va cădea burniță înghețată.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

METEO 10 decembrie. Cum va fi vremea la munte

La munte va ninge în prima zi din săptămâna 10-16 decembrie. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între  3°C și  -2°C. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar vântul va sufla în rafale de 26 km/h pe timpul zilei și cu  4 km/h dinspre NV pe timpul nopții. Ninsorile vor continua și marți, iar temperaturile vor scădea până la -9 grade Celsius.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: RAMONA PĂULEANU, ÎNLOCUITOAREA LUI BUSU LA METEO, E ”SCHIMBĂTOARE CA VREMEA” LA… SHOPPING!

Citește și...