METEO 11 decembrie. Schimbări radicale ale vremii

Publicat: 11/12/2018 | 07:15
METEO 11 decembrie. Schimbări radicale ale vremii

METEO 11 decembrie. Vor fi semnalate precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării, însă nu se așteaptă depunerea unui strat consistent de zăpada, doar local la munte și izolat în nordul Munteniei urmând să existe condiții pentru depuneri de zăpada de până la 10 centimetri.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vântul va suflă moderat spre tare în sudul Olteniei, în Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș, 2-7 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 0-5 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

METEO 11 decembrie. Vremea în București

Vremea la București va fi deosebit de rece. Pe timpul zilei va predomina fenomenul de ploaie înghețată, iar pe timpul nopții vor cădea ninsori. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -2°C.

Vântul va sufla cu 5 km/h dinspre SV pe timpul zilei, iar pe timpul nopții cu 4 km/h dinspre V. Cantitățile de apă ce se vor strânge vor fi de (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

METEO 11 decembrie. Vremea la munte

La munte, cerul va fi acoperit de nori, iar ninsorile vor predomina atât pe timpul zilei cât Și pe timpul nopții. Valorile termice se vor încadra între  0°C și  -9°C. Vântul va sufla cu putere, îndeosebi pe parcursul nopții, în rafale de 26 km/h, viscolind zăpada acumulată. Temperaturile vor continua să scadă în zilele următoare. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: ANM: VREMEA SE VA ÎNCĂLZI ÎN ZILELE URMĂTOARE. TEMPERATURI MAXIME DE 11 GRADE CELSIUS

Citește și...