METEO 12 decembrie. Ninsori pe spații relativ extinse

Publicat: 12/12/2018 | 07:26
METEO 12 decembrie. Ninsori pe spații relativ extinse

METEO 12 decembrie – Ninsorile slabe vor continua sa cadă pe spații relativ extinse in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, iar local in prima parte a zilei si in Muntenia si Dobrogea, stratul de zapada ce se va depune urmand sa fie de pana la 3-5 centimetri, in mod izolat.

Vantul va sufla moderat in Moldova, Dobrogea si sudul Olteniei si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni ale tarii. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 2-7 grade in Banat, Crisana si Oltenia si 0-5 grade in Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in zonele subcarpatice. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

METEO 12 decembrie. Vremea în București

Miercuri, în București, sunt anunțate ninsori. Șansele de precipitații din această zi sunt de 60%.  Temperaturile vor fi cuprinse între  3 și -4 grade celsius, pe timpul zilei. Pe timpul nopții ninsorile se mai domolesc dar este posibilă apariția unei cețe dense. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Citește și...