METEO 13 noiembrie. Vremea se răcește

Publicat: 13/11/2018 | 07:06
METEO 13 noiembrie. Vremea se răcește

METEO 13 noiembrie. Vremea se va răci mai ales în regiunile extracarpatice. În interiorul arcului carpatic vor fi valori de temperatură în continuare mai ridicate decât în mod obişnuit, cerul va fi variabil, iar în orele dimineţii local va fi ceaţă.

În zonele intracarpatice se mai poatre vorbi, încă, de temperaturi cuprinse între 18 și 19 grade. În București, cerul va fi acoperit. Temperatura va ajunge până la 9 grade Celsius, cu 4 grade Celsius mai puțin decât în ziua precedentă. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Noaptea, pe arii restrânse, va ploua slab. Se va întâmpla mai ales în nordul, nord-estul şi centrul ţării. În zona înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali, la sfârşitul intervalului vor fi posibile precipitaţii slabe şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări cu precădere în timpul zilei, pe crestele montane, în sudul Banatului, nordul Moldovei şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi de la 6 grade în Moldova şi Dobrogea, până la 18 grade în Dealurile de Vest, iar minimele se vor încadra între 0 şi 8 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Izolat se va semnala ceaţă.

CITEȘTE ȘI: PROGNOZA METEO. TEMPERATURI ÎN SCĂDERE DE LA O ZI LA ALTA, PLOILE SE TRANSFORMĂ ÎN LAPOVIŢĂ ŞI NINSOARE

Citește și...