METEO 14 decembrie. Temperaturi în creștere, dar nu scăpăm de ninsori

Publicat: 14/12/2018 | 07:11
METEO 14 decembrie. Temperaturi în creștere, dar nu scăpăm de ninsori

METEO 14 decembrie. Vremea va fi mai caldă decât ieri. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere, dar nu scăpăm de ninsori. Temperaturi în creștere, în toată țara. De sâmbătă încolo, sunt așteptate precipitații însemnate cantitativ, atât lapoviță cât și ninsoare, în sudul țării.

La finalul saptămânii, în București va cădea lapoviță, ploaie înghețată și ninsori. Temperaturile se vor încadra între  3 și -2 grade Celsius.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

METEO 14 decembrie. Vremea în București

Cerul va fi parțlial noros, ceea ce însemană că avem noroc să vedem și niște raze de soare. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 4°C și  -1°C. Vântul va sufla moderat cu 10 km/h dinspre NE, dar pe timpul nopții acesta se va intensifica. Sunt anunțate rafale de 44 km/h. Pe timpul zilei nu sunt așteptate ploi sau ninsori, însă prognoza meteo anunță că noaptea va ninge în Capitală. Cantitățile de apă sunt însemnate – 8 L/m².  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

METEO 14 decembrie. Vremea la munte

Cerul va fi parțial noros, maxima zilei nu va depăși -2°C. Vântul va sufla cu 3 km/h dinspre E. Pe timpul nopții sunt așteptate ninsori abundente la munte. Temperaturile minime coboară până la -3°C, iar vântul se întețește –  rafale de 26 km/h. Cantitățile de precipitații acumulate vor atinge 3 L/m².   (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

ANMa actualizat estimările meteorologice până la începutul lunii ianuarie 2019. Dacă acum vremea este rece și precipitațiile sub formă de lapovită si ninsoare își vor face apariția în cea mai mare parte a țării, în perioada Crăciunului şi de Revelion valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

 

Citește și...