METEO 30 noiembrie. Vreme foarte rece în toată țara

Publicat: 30/11/2018 | 07:11
METEO 30 noiembrie. Vreme foarte rece în toată țara

METEO 30 noiembrie – Vineri, vremea se va menține deosebit de rece în toată țara. Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul, nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vineri, 30 noiembrie, vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…55 km/h, în sudul Moldovei și al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea. Pe litoral vor fi rafale de 60…70 km/h.

Meteorologii au emis alertă de vreme rea, valabilă până duminică, 2 decembrie. Local, sunt așteptate ninsori. Pot apărea chiciura sau burnița. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

METEO 30 noiembrie. Vremea în București

Vremea în București va fi însorită, dar temperaturile din timpul zilei vor fi negative. Se înregistrează maxime de -3°C și minime de -13 grade Celsius. Vântul va sufla cu  11 km/h dinspre NE, noaptea va fi senină, dar  extrem de geroasă. Vântul va sufla cu  6 km/h dinspre NV, pe timpul nopții, și nu sunt așteptate ninsori sau burniță. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

METEO 30 noiembrie.Vremea la munte

Și la munte soarele va apărea pe cer, dar atmosfera va fi înghețată. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între -3°C și  -13°C. Vântul va sufla cu putere la munte, în rafale de 24 km/h, iar noaptea vântul se va mai domoli –  2 km/h dinspre NV. În stațiunile montane precum Azuga sau Bușteni va apărea ceața pe timpul nopții, iar minimele pot coborî până la -14 grade Celsius.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: ALERTĂ METEO. VREME FOARTE RECE ÎN TOATĂ ŢARA. COD GALBEN DE VÂNT ŞI NINSORI ÎN BUCUREȘTI ȘI 16 JUDEŢE

Citește și...