Meteo 7 decembrie. Temperaturi scăzute în toată țara. Cod galben de ceață

Publicat: 07/12/2018 | 07:14

UPDATE 07:30 – Meteorologii au emis, vineri dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în Bucureşti şi în judeţele Giurgiu, Teleorman şi Ilfov, pe durata următoarelor trei ore, anunță Agerpres. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 9:00, în judeţele Giurgiu, Teleorman şi Ilfov se va semnala ceaţă şi chiciură, dar şi vizibilitate redusă, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Meteo 7 decembrie  – Vineri, valorile termice diurne anunță o vreme mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată în majoritatea zonelor, cu precădere în sud și în est. Maximele se vor încadra între -2 grade la Alexandria și 3, 4 grade în zona de deal din vest şi sud.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Cerul va fi închis și local, mai ales seară, se vor semnala precipitații în vestul, centrul și nordul țării. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, iar trecător și în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei și mai ales ploi în rest. Pe arii restrânse va fi ghețuș sau polei.

Meteo 7 decembrie. Vremea în București

Vremea în București se menține deosebit de rece ăn continuare. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 1°C și -6°C, vântul va sufla cu putere – 10 km/h dinspre SV pe  timpul zilei și cu 8 km/h dinspre SV pe timpul nopții. Nu sunt prognozate ploi sau ninsori, ceața densă va fi persistentă pe timpul nopții.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Meteo 7 decembrie. Vremea la munte

La munte, temperaturile mai cresc puțin față de ziua precedentă. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între  1°C și -3°C, vântul suflă slab pe timpul zilei cu 1 km/h dinspre S și cu aeeași valoare pe timpul nopții. Nu sunt așteptate ninsori sau fenomene precum ceață ori burniță.

Meteo 7 decembrie. Vremea în weekend

Sâmbătă, 8 decembrie – vremea va rămâne general închisă, sunt semnalate precipitații în vest, centru și nord, apoi și în restul țării. Vor fi ploi, iar la munte, treptat vor predomina ninsorile. În zona montană va fi ghețuș, iar pe arii în general restrânse, cu precădere dimineața, în Transilvania și în Moldova vor fi depuneri de polei. Temperaturile la București se vor încadra între  3 și -1, iar fenomenul de ploaie înghețată își va face simțită prezența pe parcursul nopții. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Duminică, 9 decembrie – la București va fi rece, iar temperaturile se vor încadra între – 4 și -2°C. Temperaturile cresc semnificativ de luni 10 decembrie și până la jumătatea săptămânii viitoare.

Valorile maxime și minime se vor încadra între  3°C și -2°C. Pe timpul nopții se înregsitrează lapoviță și ninsoare. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Citește și...