“Michael a fost omorat pentru avere!”

Publicat: 13/07/2009 | 00:00

” SPRIJIN. Surorile lui Michael, La Toya si Janet, l-au sustinut pe acesta in timpul procesului din 2004, cand a fost acuzat de pedofilie Fratele meu avea tot timpul bani cash in casa, in jur de doua milioane de dolari. In ziua in care a murit, cineva a furat toti banii si toate bijuteriile din casa”, a declarat La Toya, care sustine ca Regele Pop a fost ucis pentru ca era mai valoros mort decat viu. Mona Bica La Toya, sora mai mare a lui Michael, a dat declaratii socante despre moartea celebrului sau frate. Ea sustine ca Regele Pop a fost omorat pentru averea sa de peste un miliard de dolari. Mai mult decat atat, La Toya sustine si ca stie cine ar fi facut-o, insa nu da niciun nume. Intr-un interviu bomba acordat presei britanice, vedeta, in varsta de 53 de ani, a dezvaluit o parte dintre temerile sale. “Michael avea tot timpul bani cash in casa, in jur de doua milioane de dolari. Ciudat este ca in ziua in care a murit nu au gasit niciun ban si nicio bijuterie. Cineva a luat tot. Cand am ajuns acasa la el, dupa doar cateva ore de cand murise, am descoperit ca toti angajatii de incredere pe care ii cunosteam fusesera concediati”, a dezvaluit La Toya. “Michael a fost omorat pentru banii lui. Stiu cine sunt vinovatii si nu-mi voi gasi linistea pana nu ii voi demasca!”, a promis aceasta. “Michael a fost ucis pentru ca este mai valoros mort decat viu. Nu va pot spune mai mult, pentru ca as obstructiona ancheta politiei, dar veti fi cu totii surprinsi!”, a mai dezvaluit La Toya, care ii acuza pe cei din anturajul megastarului ca l-au izolat de toata lumea, inclusiv de familie.

Cocktail mortal in stomac

Potrivit rezultatelor preliminare ale testelor toxicologice din cadrul autopsiei efectuate lui Michael, acesta avea un cocktail mortal de medicamente in organism, inclusiv Demerol, metadona si Xanax in momentul mortii sale. “Michael Jackson era ca o farmacie ambulanta cand a murit. Niciun om n-ar fi supravietuit unui asemenea cocktail de medicamente foarte puternice. Era letal”, au afirmat surse din randul anchetatorilor care se ocupa de caz.

Paris ii scrie zilnic tatalui ei

La Toya a dezvaluit ca Paris Katherine, fiica Regelui Pop, ii scrie in fiecare zi tatalui ei scrisori in care ii spune cat de mult il iubeste. Fetita a depus in sicriul lui Michael jumatate din medalionul ei in forma de inima. Interesant este ca fiii, Prince Michael si Blanket, si fiica megastarului, Paris, nu stiau ca tatal lor e superstar, pentru ca nu-l vazusera in niciun concert si nu aveau voie sa se uite la televizor decat la programe pentru copii. (M.B.M.)

Michael Jackson nemachiat

In ultimul sau numar, revista britanica “Q” a publicat pe coperta o imagine cu Michael nemachiat si neretusat pe calculator. Ceea ce socheaza in fotografie este nasul megastarului, care este extrem de cazut de la multiplele operatii estetice. Se spune ca in imaginea respectiva Michael purta peruca, ceea ce confirma faptul ca Regele Pop ajunsese aproape chel. (D.A.)

Citește și...