Mihaela Borcea, mesaj emoționant pentru fiica ei: ”Te-am iubit de prima dată când te-am ţinut în braţe”

Publicat: 28/10/2018 | 19:58

Mihaela Borcea este o mămică împlinită și dragostea pentru copiii ei este nemărginită! Femeia de afaceri i-a transmis fiicei sale Melissa un mesaj extrem de emoționant, iar fanii au fost copleșiți.

Are buletin de anul trecut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Fetița lui Cristian Borcea este frumoasă foc. În iunie, gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit vârsta de 15 ani. Chiar dacă sunt despărțiți, fostul boss dinamovist și soția sa au menținut o relație de prietenie de dragul copiilor și sunt adevărați părinți, dându-și tot interesul pentru moștenitorii lor, care învață la școli private, au șofer și chiar și bodygurazi.

Mihaela Borcea își iubește copiii ca pe ochii din cap și recent i-a transmis un mesaj extrem de emoționant fiicei sale, Melissa pe contul său de Facebook. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA BORCEA, ÎN COSTUM DE BAIE DUPĂ CE A PIERDUT LUPTA CU KILOGRAMELE. NOI IMAGINI CU EA ȘI IUBITUL SĂU)

„Draga mea fiică,

Niciodată să nu te simţi singură, nu contează cât de aproape sau departe voi fi de tine, mereu să ştii că voi fi în inima ta. Cred în dragoste la prima vedere pentru că te-am iubit de prima dată când te-am ţinut în braţe. Tu eşti parte din inima mea, fericirea din viaţa mea, energia mea. Tu vei fi mereu fetiţa mea.

Cu dragoste, mama!”, este mesajul emoţionant transmis de Mihaela Borcea pentru fiica sa.

Mesajul Mihaelei Borcea pentru fiica ei

Mihaela Borcea și Sorin Rap, poveste de dragoste ca-n filme

Mihaela Borcea și iubitul ei, Sorin Rap, au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii! Conturile lor de Facebook sunt acum pline de fotografii cu ei doi. Fosta soție a lui Borcea și actualul ei iubit merg des în vacanțe exotice și își petrec tot timpul liber împreună. Fotografiile cu ei într-o vacanță exotică au fost publicate chiar după nunta fostului ei soț. (VEZI ȘI: MIHAELA BORCEA, URMĂRITĂ DE BLESTEMUL BOLILOR! „AM FĂCUT HEPATITA A”)

Mihaela Borcea și partenerul ei de viață, Sorin Rap, au avut parte de o vacanță de vis! Cei doi “și-au scris” povestea de iubire departe de ochii curioșilor, pe meleaguri îndepărtate și însorite. Fericită până peste cap, frumoasa femeie de afaceri a împărtășit cu fanii câteva poze de colecție în care apare alături de bărbatul care i-a cucerit inima după tatăl copiilor ei, Cristi Borcea.