Mihaela Maricela Condrea din Vaslui a fost sechestrată 10 ani într-un beci din Italia: ”Îl învăța pe fiul meu să mă lovească și să mă umilească!”

Publicat: 06/12/2018 | 17:00

Mihaela Maricela Condrea din Vaslui a fost sechestrată 10 ani într-un beci din Italia, iar amintirea ororilor prin care a trecut o va urmări toată viață. Drama femeii a fost prezentată de vremeanouă.ro, iar detaliile sunt, pur și simplu, îngrozitoare. Mihaela Maricela Condrea a ajuns în Italia în anul 2007, atunci când avea doar 19 ani. Ea trebuia să o îngrijească pe mama bărbatului care, ulterior – după moartea bătrânei – nu i-a mai dat voie să plece din casă și a sechestrat-o într-un beci. Coșmarul femeii a durat 10 ani de zile. Gazeta Româneascã din Italia a oferit informații șocante despre acest caz, iar declarațiile vasluiencei par desprinse, realmente, dintr-un film horror. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Totul a ieșit la iveală dintr-o întâmplare. Bãrbatul – aflat cu bãiatul într-o masinã – a avut un comportament ciudat atunci când masina sa a fost verificatã de carabinieri. Bãiatul era murdar si avea hainele rupte. A fost verificat domiciliul bărbatului, iar carabinierii au avut un șoc: femeia si copiii, un bãiat de 9 ani si o fetitã de 3, trãiau într-un beci insalubru, cu sobolani si gândaci. Nefericiții își făceau nevoile în gãleti și dormeau pe „paturi” din carton.

Femeia era aproape inconstientã si nu întelegea ce i se întâmplã dupã atîtia ani de torturã. Având în vedere conditiile grave ale femeii si copiilor, acestia au fost transferati imediat într-o locatie protejatã. Italianul a fost dus la penitenciarul din Catanzaro. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: FATA BĂTUTĂ ȘI UMILITĂ LA PLOIEȘTI, DECLARAȚII TULBURĂTOARE: ‘MI-A PUS CUŢITUL L-A GÂT ŞI M-A TĂIAT’

”Investigatiile carabinierilor au arãtat cã femeia sosise din România în 2007, la vârsta de 19 ani, pentru a o îngriji pe mama bãrbatului. Dupã moartea bãtrânei, acesta a sechestrat-o si a tinut-o prizonierã timp de 10 ani. Femeia a fost practic imobilizatã, încuiatã în beci, obligatã la violuri zilnic. Nu a fost dusã niciodatã la spital, nu a întâlnit niciodatã o altã persoanã. În timpul sarcinii nu a primit îngrijiri medicale. Rãnile grave în pãrtile intime rezultate în urma violurilor si nasterilor au fost cusute de bãrbat cu fir de nylon pentru pescuit”

 

Mihaela Maricela Condrea din Vaslui a fost sechestrată 10 ani într-un beci din Italia

Mihaela Maricela Condrea din Vaslui a fost sechestrată 10 ani într-un beci din Italia: ”M-a vioplat continuu, încă de la început”

Din nefericire, realitatea dură prin care a fost nevoită să treacă Mihaela depășește orice închipuire a unei minți bolnave. A fost violată, a rămas însărcinată, nu a ajuns la doctor fiindcă bărbatul nu a permis asta. A încercat să evadeze și a fost prinsă. A fost pedepsită pentru tentativa ei de evadare. Mai mult, acesta îl învăța pe băiețelul care s-a născut în urma violurilor să își lovească mama și să o umilească. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

„M-a violat continuu, încã de la început, de când abia sosisem în casa lui. Când am rãmas însãrcinatã m-a dus la spital la control, dar nu puteam spune nimic de fricã, iar acasã nu a venit nimeni, niciodatã pentru o vizitã sau un control medical”, si-a amintit Maricela. De asemenea, aceasta a povestit ce a pãtit când a fost prinsã încercând sã fugã: “mi-am confectionat o coardã din cearsafuri sperând sã pot coborî cu ea, eram închisã sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mã urcam pe fereastrã. M-a tras de pãr si m-a izbit cu capul de pereti, apoi mi-a astupat gura cu niste cârpe si cu bandã scotch ca sã nu pot tipa. M-a trântit la pãmânt si a început sã mã loveascã sãlbatic cu pumnii si picioarele, cu bucãti de lemn, cu tot ce avea la îndemânã. Îngrozitã, m-am închis în mine însãmi si de fricã nu am mai încercat niciodatã sã fug, pentru cã am trecut prin momente îngrozitoare”, a povestit Maricela.

De asemenea, aceasta a amintit si de faptul cã italianul care a tinut-o sechestratã îl învãta pe fiul lor sã o loveascã:

“Încã de când avea doar 5 anisori îl învãta sã mã loveascã si sã mã umileascã, sã îmi aducã injurii, sã-mi vorbeascã urât. L-a îndepãrtat, practic, de mine. Ca sã mã urascã bãiatul, îi spunea cã eu nu-l iubesc si îl învãta, cu vorbe vulgare, sã punã mâna pe o bucatã de lemn si sã mã loveascã. Dacã nu fãcea ceea ce îi spunea tatãl sãu, si copilul mânca bãtaie, la fel ca mine.” (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT! CE I-AU FĂCUT DOI PUȘCĂRIAȘI LUI ROBERT GABRIEL, TÂNĂRUL DIN PLOIEȘTI CARE ȘI-A FILMAT IUBITA ÎN TIMP CE O MĂCELĂREȘTE

Potrivit publicatiei Rotalianul, Aloisio Francesco Rosario Giordano se aflã în închisoare, iar Maricela nu poate pãrãsi Italia pentru cã trebuie sã ia parte la procesul care începe abia în data de 24 ianuarie, anul urmãtor. Avocata Maricelei Condrea a intervenit în emisiune, precizând cã va încerca sã obtinã maximul pedepsei pe care o meritã. Deocamdatã, prezenta Maricelei este necesarã în Italia pânã când se vor finaliza procesele în care italianul este judecat. Este vorba despre un proces pentru sechestrare de persoanã, abuzuri si violente si un alt proces pentru decãderea din drepturile pãrintesti.

 

Citește și...