S-a aflat! Ce i-au făcut doi pușcăriași lui Robert Gabriel, tânărul din Ploiești care și-a filmat iubita în timp ce o măcelărește

Publicat: 04/12/2018 | 13:09

Robert Gabriel Berechet este considerat un călău de milioane de oameni, după ce s-a lăudat prietenilor cum a torturat-o pe fosta lui iubită în timp ce filma toate scenele șocante. Iar de când a intrat după gratii s-au aflat detalii incredibile despre acesta. Recent, s-a descoperit că tânărul din Ploiești a fost victima a doi pușcăriași. În urmă cu câteva ore, tatăl fetei măcelărite a făcut primele declarații și a dezvăluit noi informații despre starea de sănătate a acesteia.

Citește și: Declarații șocante despre tânărul din Ploiești care și-a bătut crunt iubita: ”Intră în sevraj și devine violent!”

În vârstă de 20 de ani, Robert Gabriel Berechet este fiul unui infractor periculos, care, în prezent, este într-o închisoare din Italia și al unei femei care se laudă că ar lucra în Armată, conform celor mai noi informații. Călăul Cătălinei a devenit victima unor pușcăriași anul trecut și a ajuns în fața judecătorilor în calitate de victimă. Recidiviștii i-au furat bunuri în valoare de 2.500 de lei, iar Robert Gabriel Berechet  i-a dat pe mâna poliției.

“Dispune luarea fata de inculpatul CONSTANTIN DANIEL IOSIF, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni arestat în altă cauză, a măsurii educative privative de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Condamna pe inculpatul DRAGOMIR GHEORGHE ADRIAN, în prezent aflat în Penitenciarul Margineni arestat in alta cauza, pentru săvârşirea infracţiunii de tainuire, la pedeapsa de 1 an închisoare in regim de detentie. Admite actiunea civila formulata de partea civila Berechet Robert Gabriel si obliga inculpatii in solidar, inculpatul Constantin Daniel Iosif in solidar si cu partile responsabile civilmente, 2.500 lei cu titlu de daune materiale”, au hotărât judecătorii, potrivit spynews.ro.

Citește și: Halucinant. Ce a pățit tânărul care a publicat filmulețele în care Robert Gabriel își măcelărește iubita în apartamentul lui din Ploiești

Primele declarații ale Cătălinei, fata bătută de Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani din Ploiești

Tânăra de 18 ani, bătută și torturată de iubitul din Ploiești, a făcut primele declarații despre comportamentul brutal al acestuia.

“Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile.

Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a povestit tânăra maltratată, potrivit observator.tv.

În timpul declarațiilor, Cati a dezvăluit cum a reușit să scape din mâinile monstrului. Totul a fost posibil după ce Robert Gabriel Berechet a plecat din apartament ca să își ia ceva de băut, iar iubita lui a ieșit în urma lui și, cu ultimele puteri, ea a mers direct la Poliţie.

“Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap.

Când am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Poliţie. El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia”, a mai spus fata.

Instanța a decis ca Robert Berechet, bărbatul care și-a filmat iubita în timp ce o tortura, să fie arestat pentru 30 de zile, scrie ziarulincomod.ro.

Citește și...