Mihaela Moise, îndoliată înainte de sărbători! “N-am putut să merg la înmormântare”

Publicat: 07/12/2018 | 09:56

Mihaela Moise, îndoliată înainte de sărbători! Mihaela Moise a vorbit astăzi într-o emisiune tv despre suferinţa prin care trece. Jurnalista a povestit că în urmă cu două zile a murit bunica ei şi că nu a putut să meargă la înmormântare, deoarece a trebuit să stea alături de copil.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Mihaela Moise este cutremurată de durere după ce bunica sa din partea mamei a decedat. Din nefericire, Mihaela nu a putut să meargă la înmormântare, iar durerea ei este cu atât mai mare. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

“Mi-a murit şi bunica acum două zile, mama mamei mele. Dumnezeu să o odihnească. A avut nouă copii şi 25 de nepoţi. Ne-a crescut pe toţi. N-am putut să merg la înmormântare că a trebuit să stau cu asta mică. Am avut zece ore de travaliu cu muzică, moaşele dansau cu mine. După o oră jumate de chin maxim, aproape de leşin, m-au băgat în cezariană. N-am timp să am depresie, dar emoţia unui copil este atât de mare că nu o poţi gestiona. Fiind super obosită după sarcină, plus travaliul şi somn puţin. Hormonal totul se schimbă, am plâns trei zile. N-am avut şi eu o zi în care să stau cu copilul meu în pat. N-am avut deloc. Sunt bucuroasă că am activitate”, a povestit Mihaela Moise într-o emisiune tv. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: MIHAELA MOISE S-A LOGODIT CU TATĂL FIICEI SALE ÎN VĂZUL LUMII. GESTUL FĂCUT DE VEDETĂ

 

Citește și...