Mihaela Rădulescu a muls vaca la “Ferma“ cu bluză de mătase și palton Chanel: “Mi-a plăcut ideea”

Publicat: 07/02/2019 | 15:22

Mihaela Rădulescu este moderatoarea emisiunii “Ferma” de pe Pro TV și mărturisește că ei muncesc mult mai mult decât se vede de acasă, ba chiar a avut și pierderi vestimentare. Diva de la Monaco va sta o bună perioadă în munți, undeva în Timișoara, acolo unde se filmează. Deși locul nu este unul care să-i permită să poarte ținute scumpe, vedeta și-a luat cu ea o mulțime de haine de brand.

Filmăm mult mai mult decât vedeţi voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră 42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei (râde). Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu… O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, spune prezentatoarea show-ului „Ferma.

Diva de la Monaco, îmbrăcată cu un palton Chanel extrem de scump, cu bluză ci volănașe… în timp ce mulge vaca. Vedeta s-a amuzat și ea de ipostaza în care a fost pusă.

Hainele şi încălţările prea elegante pentru locul în care ne aflăm – când s-a discutat stilul meu vestimentar, producătorii m-au vrut… o apariţie, chiar şi în satul ăsta izolat. Mi-a plăcut ideea şi abia aştept să mă vedeţi în secvenţa în care mulg vaca cu o bluză de mătase albă, cu volănaşe, palton Chanel şi ce mai aveam pe mine. E un ridicol sublim, am râs cu lacrimi, toată echipa şi concurenţii”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Citește și...