Mihai Albu contraatacă în “războiul” cu fosta soție. „Voi chema poliția” +”Nu era penibilă cu găina la plimbare pe cap?”

Publicat: 13/05/2020 | 23:30

Mihai Albu și-a revăzut fetița după două luni de izolare și spune că nu va tolera un nou episod de acest gen din partea fostei sale soții. Designerul a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre disputa care a izbucnit recent între el și Iulia Albu. 

Iulia și Mihai Albu nu par să cadă la pace sub nicio formă, iar, din diverse motive, ajung din nou la ceartă. Coronavirusul i-a distanțat de tot pe cei doi soți și în această ecuație a intrat implicit și fiica lor, Mikaela, care nu-și mai văzuse tatăl de două luni. În timp ce Iulia Albu a susținut că fostul soț nu vrea să își vadă fiica, Mihai Albu este de părere că vedeta TV i-a spus micuței că el este infectat cu noul virus și că n-ar fi indicat să-l vadă până în august. Designerul spune că este decis să intervină cu forțele de ordine, dacă se mai lovește de situația trăită în ultima perioadă. (Citește și: MIHAI ALBU A REUȘIT SĂ O ÎNDUPLECE PE FOSTA SOȚIE. DESIGNERUL ȘI-A REVĂZUT FIICA DUPĂ APROAPE DOUĂ LUNI)

„Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat

Iulia și Mihai Albu, când formau un cuplu
Iulia și Mihai Albu, când formau un cuplu

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite.

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo.

Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță. Practic, revine copilul după o zi.

Eu am weekend-urile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând. Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate. Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția„, a declarat Mihai Albu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Dacă mama ar fi mai tolerantă și ar vorbi cu copilul…”

mihai si iulia albu
Mihai și Iulia Albu au început o dispută

Iulia Albu l-a acuzat pe designer că nu plătește pensia alimentară, însă acesta susține că nu există nicio dovadă în acest sens și că a plătit întotdeauna, indiferent cum a fost situația lui financiară. (Nu rata: MIHAI ALBU A AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII. DESIGNERUL NU ȘI-A VĂZUT FIICA DE DOUĂ LUNI: „SPER SĂ O ÎNDUPLEC PE IULIA…”)

„Sunt la zi cu pensia alimentară. Și eu am greutăți, probleme financiare, ca toți oamenii de altfel. Toată lumea se confruntă cu probleme financiare, desigur, mai ales în această perioadă. Însă am plătit mereu pensia alimentară. Nu are vreo importanță, însă această pensie alimentară vine pe lângă toate cele necesare Mikaelei, cum ar fi rechizite, biciclete, excursii, dar și alte necesități pe care orice părinte trebuie să le asigure copiilor, indiferent că părinții sunt sau nu mai sunt împreună.

Să mă dea în judecată dacă are dovezi că nu am plătit. Am văzut că foarte mulți părinți din familii destrămate trăiesc exact ceea ce trăiesc eu acum și empatizează cu situația mea, chiar și persoane publice care s-au lovit de această situație. Însă dacă mama ar fi mai tolerantă și ar vorbi cu copilul, să-i explice că e în siguranță cu tatăl, poate nu ne-am fi lovit de această situație. Cine a fost de bună credință și-a lăsat copilul să-și vadă părintele”, a declarat Mihai Albu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Iulia Albu susține că fostul său bărbat dorește să se relanseze public prin controversa generată cu ea, însă designerul consideră că nu are de ce să facă acest lucru, mai ales că mama fiicei lui a devenit cunoscută prin el, dar și că îi poartă numele tocmai pentru că el este un nume pe piață. Creatorul de pantofi mai spune că regretă că Iulia îi poartă numele, însă nu mai are cum să corecteze acest lucru, deși ar dori să se întâmple asta. (Citește și: CE MASCĂ DE PROTECȚIE ȘI-A CUMPĂRAT MIHAI ALBU! DOAR UNA COSTĂ 300 DE LEI)

„Sigur că mă deranjează că îmi poartă numele!”

Iulia Albu, cu găina la plimbare

„Eu nu am cu ce să mă relansez public. Repet, nu este vorba despre asta și evident că toate afacerile merg prost în perioada asta. Să sperăm că nu mă mai atacă cu tot felul de prostii colaterale, cu pensia sau altceva. Nu am ratat niciun weekend în care trebuia să-mi văd copilul, evident, doar atunci când ea nu mi-a dat voie pentru că era copilul bolnav sau diverse motive pe care le-am putut înțelege. Ce publicitate? Doar nu vând pantofi cu scandal.

Și-a făcut cariera ei, fiecare s-a descurcat, foarte bine, nu am nimic de comentat. A zis că eu eram penibil cu o coroană pe cap, am făcut și eu o glumă. Atât. Dar ea nu era penibilă cu mătura în cap și cu găina la plimbare pe cap? Să spui asta pe post, totuși, este fostul tău soț, cum poți să spui așa ceva pe post? Este tatăl copilului tău. În sfârșit, nu vreau să mai zică nimic”, a explicat Mihai Albu, pentru CANCAN.RO.

” Sigur că mă deranjează că îmi poartă numele, dar eu i l-am lăsat, îmi pare rău acum, am semnat de bună voie că îi las numele, partajul, custodia comună. Oricum, asta pe mine nu mă interesează, mă interesează să am o relație bună cu fiica mea”, a mai declarat Mihai Albu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(Nu rata: IULIA ALBU, ATAC DUR LA ADRESA FOSTULUI SOȚ: „NU FACI DECÂT SĂ TE ÎNGROPI SINGUR. ȘI TE ASIGUR CĂ ACEL LOC VA FI RECE”)

Mihai Albu își îngrijește mama de 92 de ani

Designerul are două mari responsabilități: pe Mikaela, fiica din mariajul cu Iulia Albu, și pe mama sa, care are 92 de ani.

” Mama este bolnavă, viața ei atârnă de un fir de ață. Are 92 de ani, anul trecut a căzut în casa și și-a rupt colul femural, a suferit trei intervenții chirurgicale, trebuia să-i dea cineva să mănânce și să o îngrijească cu absolut totul. Eu am grijă exclusiv de mama și mereu am avut. Mama stă cu mine în casă. Și ea a avut grijă de mine o viață întreagă. Acum merge cu cadrul, acum poate să mănânce singură, îi pregătesc micul dejun și prânzul, apoi ea poate să și le încălzească, îi las porții precise, să nu ridice oale grele. Plus medicația. Când vine Mika la mine, am grijă de amândouă. Când vine fetița la mine stau 24 din 24 cu fetița, nu stă pe tabletă”, a conchis Mihai Albu.

Contactată telefonic de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Iulia Albu nu a dorit să comenteze noile declarații ale fostului soț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...