Mihai Bendeac, acuzat că a băgat o elevă în depresie? Ce s-a întâmplat cu tânăra din Vaslui

Publicat: 21/03/2018 | 13:50

Eleva de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, care a gafat la Balul Bobocilor din 2016, a fost făcută „vedetă”. Adolescenta a fost batjocorită după ce a spus că Rusia este capitala Angliei. Filmulețul postat și viralizat în ultimele zile este, de fapt, de acum doi ani. Fata este foarte supărată că videoclipul a fost distribuit de foarte multă lume.  Protagonista filmulețului este acum în clasa a XI-a. Potrivit colegilor ei, fata este dărâmată psihic. Unul dintre cei care a distribuit filmulețul ar fi fost Mihai Bendeac.

UPDATE: Mihai Bendeac a dezmințit faptul că ar fi implicat în toată această poveste. Actorul nu a distribuit postarea cu eleva din Vaslui. De fapt, videoclipul a fost publicat de pe un cont fals.

„Cel/cei care au pagini false cu numele meu și postează pe rețelele de sociale vor avea plângeri penale în următoarele zile. Sunt determinat să-i las în curul gol, fără niciun pic de milă și compasiune. Jegurile trebuie să-și ia lecții de la viață. Nu e prima dată când se întâmplă astfel de lucruri”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Facebook.

Eleva care a gafat la Balul Bobocilor este în depresie, susțin colegii. Asta după ce filmulețul de acum doi ani a revenit în atenția internauților. Videoclipul s-a viralizat foarte repede. Unul dintre cei care ar fi distribuit videoclipul a fost Mihai Bendeac. . Și directoarea este supărată pe celebrul actor. Femeia nu înțelege de ce adolescenta, care pe atunci avea doar 14 ani, trebuie să treacă prin așa ceva. Colegii fetei susțin că ea este atât de supărată, încât nu mai vrea să vină la școală.

„Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine  a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”, a spus supărată directoarea liceului, prof. Doinița Pașca, potrivit vremeanoua.ro.

„Care este capitala Angliei?” „Rusia”

Întrebată „care este capitala Angliei”, tânăra a oferit un răspuns stupefiant. În loc să spună Londra, ea a spus, probabil la întâmplare, Rusia. După acest răspuns, colegii ei au izbucnit în râs, iar ea a fost trimisă la locul ei. Se pare că acest eveniment a supărat-o foarte tare pe adolescentă. La doi ani după acest eveniment, ea a devenit faimoasă pe internet din cauza acestei greșeli. Colegii ei de clasă susțin că învață bine. De asemenea, ei spun că fata s-ar afla în depresie din pricina „celebrității” pe care a „câștigat-o” pe Facebook.

Citește și...