Mihai Constantinescu, internat de urgență la un spital din Capitală!

Publicat: 29/10/2018 | 11:45
Mihai Constantinescu, internat de urgență la un spital din Capitală!

Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la un spital din Capitală, informează spynews.ro.  Cunoscutul cântăreț a avut probleme de sănătate și a fost nevoit să apeleze la ajutor medical.

Artistul a fost internat într-o clinică privată din București. Conform primelor informații, lui Mihai Constantinescu i s-a făcut rău în timp ce se afla în oraș. Artistul nu a mai putut să respire, i-a crescut tensiunea și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a rămas internat.

Spynews.ro a aflat că Mihai Constantinescu se simte bine. A fost stabilizat și i s-au făcut mai multe investigații medicale. Mihai Constantinescu s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, iar acum se află într-o stare bună.

Imagini cu Mihai Constantinescu, imediat după ce s-a anunțat că a murit

Cu doar câteva zile în urmă, Mihai Constantinescu a intrat, din nou, în atenția publicului. S-a anunțat că a murit și toată lumea a fost pusă pe jar. Din fericire nu a fost nimic adevărat, celebrul artist fiind în formă, așa cum îl știu toți.

Îmbrăcat lejer și cu bun gust, așa cum ne-a obișnuit, artistul a ieșit într-o scurtă plimbare prin cartierul milionarilor din Capitală. La un moment dat, Mihai Constantinescu s-a oprit să discute cu un jandarm care păzea una dintre casele demnitarilor din zona. Se pare că dialogul amical a fost destul de interesant din moment ce artistul a zăbovit minute bune, discutând cu omul legii.

„Aș vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probabil mă iubește atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit.  Eu sunt bine-mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată știrea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (…) Aș vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoștință și să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniștească, că trăiesc, sunt viu! Mulțumesc vieții, sorții, luminii, că exist”, a spus Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu