Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, dosar penal pentru lovire! Și-ar fi snopit soția în bătaie în urmă cu o săptămână

Publicat: 16/02/2019 | 15:53

Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României, a primit, luni, cea mai teribilă veste. După o ceartă cu soția, fratele său, Mihai Nicușor, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, în Drobeta Turnu Severin. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost transportat în stare foarte gravă la spitalul din oraș.

VEZI AICI: FRATELE LUI MIREL RĂDOI A PIERDUT APARTAMENTUL FAMILIEI LA POKER: ”S-AU RUINAT ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE!”

Noi amănunte ies la iveală la doar câteva zile de la tragicul eveniment. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Mihai Rădoi și-ar fi bătut măr soția, Vera, în urmă cu o săptămână. Femeia ar fi ajuns în spital, iar poliția, alertată de medici, s-a autosesizat. Astfel că fratele fostului internațional s-ar fi ales cu o plângere pe numele său. La câteva ore distanță, Mihai Rădoi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului unde locuia.

De asemenea, la scurt timp după tragedie, Mirel Rădoi ar fi rezolvat ca fratele său să fie transportat cu elicopterul la un spital mult mai bine dotat. Însă acest lucru nu ar mai fi fost posibil când s-ar fi aflat că bărbatul are dosar penal pentru lovire. Au fost invocate condițiile meteo, astfel că transferul a căzut î primă fază.

NU RATA: FRATELE LUI MIREL RĂDOI ÎȘI SUSPECTA SOȚIA CĂ-L ”TRADUCE” CU UN INTERLOP BARBUGIU DIN VÂLCEA + DE CE A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE. AVEM DOCUMENTE-BOMBĂ DIN DOSARUL PENAL!

Însă, în cursul zilei de marți, medicii de la spitalul din Severin au primit acceptul transferului pacientului către Clinica de Chirurgie Plastică Casa Austria, din Timişoara. Transportul a fost realizat cu unul dintre elicopterele SMURD. Medicii fac tot posibilul să-i salveze viața fratelui fostului internațional.

Citește și...