Mihai Mitoșeru, anunț-bombă după divorțul de Noemi: ”Mă recăsătoresc!”

Autor:
Publicat: 20/10/2019 | 19:32

Mihai Mitoșeru a făcut un anunț-bombă după divorțul de Noemi! Prezentatorul TV și-a surprins fanii pe contul său de Facebook.

Vestea despărțirii dintre Mihai și Noemi Mitoșeru a luat prin surprindere pe toată lumea. Când apropiații și familia așteptau să danseze la botez, iată că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, la două zile de la divorț, Mihai Mitoșeru și-a uimit fanii cu ultima postare făcută pe contul său de Facebook. (CITEȘTE ȘI: MAMA LUI MIHAI MITOȘERU ARUNCĂ BOMBA! DE CE NU VA RĂMÂNE FOSTA SOȚIE CU NUMELE LUI)

Prezentatorul TV apare lângă o interpretă de muzică populară, care ține în mnă un buchet de flori. Mesajul, însă, este cel care i-a făcut pe fani să-și pună semne de întrebare. ”Mă recăsătoresc!”, a scris Mihai Mitoșeru în dreptul fotografiei. Totul, însă, a fost o glumă nevinovată. Dar… chiar și așa, fanii le-au urat celor doi toate cele bune.

Mihai Mitoșeru, alături de o interpretă de muzică populară

”Nu mai pot să fac pe prostul”

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015 cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.

Într-un mesaj postat pe contul lui de pe un site de socializare, prezentatorul de la Kanal D a explicat că el și Noemi o să își încheie socotelile în fața notarului. Din câte se pare, relația dintre cei doi s-a degradat în ultima perioadă, iar Noemi a decis să părăsească căminul conjugal în urmă cu trei luni.
“Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!?,  a scris Mihai Mitoșeru, pe Facebook.