Mihai Morar, cuvinte emoționante în direct de ziua gemenelor sale

Autor:
Publicat: 23/10/2019 | 21:29

Mihai Morar, cuvinte emoționante în direct de ziua gemenelor sale. Prezentatorul TV le-a mărturisit telespectatorilor cât de mândru este de fetele sale.

Soția lui Mihai Morar, Gabriela, a adus pe lume gemenele Mara și Cezara pe 23 octombrie 2008. Fiicele prezentatorului TV s-au născut prematur – la naștere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame. Astăzi, de ziua lor, Mihai Morar a spus cuvinte emoționante, în direct, despre gemenele sale. (CITEȘTE ȘI: MIHAI MORAR, TABLOU DE FAMILIE ÎN 5: ”SUNT TOTUL. SUNTEM TOȚI ACASĂ”)

”Voi știți că eu nu-mi aduc aminte dacă acum 11 ani am fost sau n-am fost seara la emisiune? Știu că la radio sigur n-am fost, că m-am dus la maternitate. A venit undeva la prânz Morar 1, adică Mara, și apoi la un minut distanță Morar 2, adică Cezara. Ele au stat 6 săptămâni în spital, până au ajuns la greutatea normală. Primele zile au stat în incubator și mi-am dat seama din prima clipă că n-au nicio legătură una cu cealaltă.

Nu-mi vine să cred când au trecut anii ăștia. Și acum în drum spre emisiune, le-am scris o declarație de dragoste cât m-am priceput eu. (…) Sunt mari deja, înțelepte. Generația asta de copii… sunt mulți mai înțelepți decât noi”, a mărturisit Mihai Morar în emisiunea lui.

De asemenea, Mihai Morar a publicat și pe Facebook un mesaj emoționant pentru fetele sale.

”Dragă Mara, Dragă Cezara, iubitele mele, e ziua voastră azi, aș putea să vă scriu atât de multe. Dar vreau doar să vă mai iau o dată, pe amândouă, în brațe, cât încă mai pot face asta, și să vă spun doar atât. Vă mulțumesc că de fiecare dată, fără excepție, când cineva vă cunoaște, îmi spune cât de cuminți și pline de bun simț sunt gemenele mele. Și de fiecare dată, fără excepție, când eu aud asta, ochii mi se umezesc și simt un gol în stomac. Îi mulțumesc mamei voastre pentru că, împreună (dar în primul rând ea) am pus asta mai presus de orice.

“Nu mă așteptam ca niște copii de vedetă să aibă atâta bun simț” – am auzit asta zilele trecute despre voi. Vă mulțumesc că voi știți adevărul despre mine, iar “vedeta” e departe de adevărul meu. Voi îmi sunteți adevărul. Și, o să aflați asta când creșteți și mai mari: Adevărul este Iubirea. La mulți ani, iubirile mele! Cu ❤️❤️, Tati”, a scris Mihai Morar pe contul său de Facebook.

Mihai Morar a devenit tătic pentru a treia oară. La sfârșitul lunii iulie, soția lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a primit un nume cu totul și cu totul special: Roua. Data pe care Mihai Morar a ales-o pentru creștinarea fiicei sale, 29 septembrie, este una cu mare însemnătate. În acea zi este celebrată ”Ziua inimii”. (VEZI ȘI: MIHAI MORAR, GEST IMPRESIONANT PENTRU SOȚIA LUI. CE SURPRIZĂ I-A FĂCUT GABRIELEI LA CÂTEVA ORE DUPĂ CE A NĂSCUT)