Mihai Teja: „Băieții au jucat cu inima!”

Publicat: 13/09/2020 | 07:57
Mihai Teja: „Băieții au jucat cu inima!”

Mihai Teja, antrenorul principal al formației FC Voluntari, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au câștigat-o cu 2-1 contra FCSB, formație de la care a plecat în urma unui divergent cu Gigi Becali, că diferența s-a făcut cu „inima”.

„Nu m-am revanșat față de nimeni! Este meseria mea, munca mea. Băieții au jucat cu inima, am fost agresivi, am întâlnit o echipă mare. Mă bucur că nu ne-a fost frică, iar jucătorii au avut o atitudine foarte bună. Sunt mândru de jucători, mă bucur pentru ei. Am bătut o echipă de mare calitate, cred că am făcut și un meci foarte bun, dar mai avem mult de muncă. Vrem să ne bucurăm pentru această victorie, luăm meci cu meci, chiar dacă am pierdut o echipă întreagă. Sper să îi țin cu picioarele pe pământ, munca este principala noastră calitate”, a declarat Mihai Teja, antrenorul principal al FC Voluntari.

Cu cele trei puncte acumulate, în urma victoriei cu scorul de 2-1 contra FCSB, FC Voluntari a depășit FCSB în clasament acumulând 7 puncte, „roș-albaștrii” rămânând la borna „6” după trei runde scurse din acest sezon competițional al Ligii 1.

Programul etapei a III-a Liga 1
FC Argeș – UTA Arad 1-1
Dinamo București – FC Botoșani 1-1
Academica Clinceni  – Chindia Târgoviște 0-0
Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș 1-4
FC Voluntari – FCSB 2-1
Duminică, 13 septembrie
ora 19.00 Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf Gheorghe
ora 21.30 CFR Cluj – FC Hermannstadt
Luni, 14 septembrie
ora 21.00 Viitorul Constanța – Universitatea Craiova