Mihai Teja îi închide gura lui Gigi Becali: „Nu ştiu ce mutare mai ofensivă aş fi putut să fac!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/04/2019 | 20:57
Mihai Teja îi închide gura lui Gigi Becali: „Nu ştiu ce mutare mai ofensivă aş fi putut să fac!”
Mihai Teja, antrenorul principal al FCSB, a ținut să-I dea replica lui Gigi Becali după ce patronul a afirmat că roș-albaștrii au evoluat cu frică în Gruia în remiza 0-0 cu CFR Cluj  din runda a V-a a play-off-ului Ligii 1.

„Din punctul meu de vedere, a fost o repriză foarte bună a noastră, nu este uşor să joci cu CFR, o echipă care se apără foarte bine, dar eu cred că am controlat prima repriză cu o echipă care nu riscă nimic. Am avut mult mai multe momente în care am avut mingea. A doua repriză a fost mai echilibrată şi, din păcate, n-am reuşit să câştigăm. Ne-am dorit să jucăm cât mai ofensiv cu jucătorii pe care i-am avut pe bancă. Eu am încredere în şansele noastre, am avut o atitudine bună, dar atât am putut. Nu ştiu ce mutare mai ofensivă aş fi putut să fac. Poate doar să joc cu Hora şi cu Gnohere, dar Eddy era deja obosit în minutul 76. Nu aveam alţi jucători ofensivi pe bancă. Mai avem cinci meciuri, suntem obligaţi să le câştigăm şi chiar cred că titlul se mai joacă. Sper ca la ultimul meci să jucăm cu titlul pe masă. Niciodată nu ne-am gândit să ne apărăm, să apărăm acest rezultat de egalitate. Nu, am încercat, ne-am dorit să se ivească ocazia să putem să dăm gol, dar n-a fost să fie” , a declarat Mihai Teja, antreorul principal al FCSB.

După remiza albă din Gruia, CFR Cluj are trei puncte peste FCSB în fruntea Ligii 1 cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului.

Citește și...