Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câți bani a câștigat artistul după ce a investit în afaceri imobiliare

Publicat: 29/08/2020 | 09:22

Mihai Trăistariu a dat lovitura! Artistul a dezvăluit câți bani a câștigat, după ce s-a reorientat din cauza pandemiei de coronavirus și a investit în afaceri imobiliare. 

Pandemia l-a afectat grav! Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor și a fost nevoit să se reprofileze ca să supraviețuiască. Din fericire, artistul a găsit o modalitate să se descurce.

Mihai Trăistariu a câștigat bani frumoși din închirierea celor șapte apartamente de la malul mării. (CITEȘTE ȘI: LETIȚIA ARE STIL! CUM L-A CUCERIT PE “REGELE DIAMANTELOR”. CINĂ ROMANTICĂ, ÎMBRĂȚIȘĂRI TANDRE, SĂRUTURI ÎN RAFALE ȘI…)

”Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: ”Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente?”. Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse”, a mărturisit Mihai Trăistariu, potrivit Click.ro.

Acum situația este una roz, însă, artistul a povestit că a resimțit perioada pandemiei de parcă ar fi fost călcat de un buldozer. Mihai Trăistariu avea o rată de 20.000 de lei pe lună și nu știa cum să facă față situației. (VEZI ȘI: AM AFLAT CE SHOW VA PREZENTA ANDREEA MANTEA LA KANAL D)

”Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună, a spus Mihai Trăistariu pentru Antena 3.