Mihai Trăistariu, în selecția Eurovision 2019 pentru Belarus! A făcut anunțul: “Vești bune”

Publicat: 24/01/2019 | 11:08

Mihai Trăistariu a pregătit o mega- surpriză pentru fanii lui, s-a înscris la preselecția Eurovision 2019 pentru Belarus, asta după ce în urmă cu câteva zile s-a retras de la Eurovision 2019 România. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul eurovoix.com, apoi a postat și Trăistariu un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Fostul participant român la Eurovision va participa la procesul național de selecție a Eurovision 2019 pentru Belarus, cu piesa ‘Baya‘”, este anunțul de pe site-ul oficial, eurovoix.com.

Mihai Trăistariu a postat și un mesaj pe contul de socializare, în care își roagă fanii să îi țină pumnii și să îl susțină. „Vești bune pentru fanii mei. Povestea Eurovision continuă în 2019. M-am înscris în Belorusia! Să-mi țineți pumnii”, a scris Mihai Trăistariu pe contul de socializare.

S-a retras de la Eurovision România

În ciuda faptului că se afla printre semifinaliști, artistul a luat această decizie radicală din cauza unor motive incredibile.Mihai Trăistariu a spus mereu lucrurilor pe nume și așa a făcut și acum când și-a anunțat retragerea de la Eurovision. Artistul le-a dezvăluit fanilor motivele pentru care a luat această decizie radicală, în ciuda faptului că se afla printre semifinaliști.

”În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări.

Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale […]Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezinta multe ‘mistere’

Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

Citește și...