Mihai Trăistariu, mărturii sincere despre cel mai mare regret! Câţi bani a luat ca să se pozeze luni în şir, pe Facebook, în chiloţi

Publicat: 09/03/2017 | 23:48

Mihai Trăistariu a vorbit cu sinceritate despre o perioadă din viaţa lui, pe care acum mărturiseşte că o regretă.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că imaginile pe care le-a postat timp de mai multe luni pe Facebook îmbrăcat numai în chiloţi au fost condiţionate de un contract semnat cu o firmă de lenjerie intimă. Artistul a mărturisit că a încasat 10.000 de euro pentru a apărea dezbrăcat pe internet.

”Cariera unui artist nu e întotdeauna sus. La un moment dat, ajungi într-un con de umbră. Pozele alea în chiloţi au fost o nebunie, pe care acum o regret. Am făcut asta pentru că într-o zi am realizat că generaţia nouă nu mă cunoaşte. Nu sunt singurul care a apelat la un astfel de tertip. Apoi, a venit o firmă de lenjerie intimă, mi-a dat 10.000 de euro ca să-i fac reclamă. S-a încheiat capitolul şi nu va mai fi. Regret pentru că au fost oameni care au fost dezamăgiţi, însă cu Eurovisionul acesta a fost reparat. Acum realizez că e mai greu să te menţii decât să reuşeşti. La radio se intră foarte greu, chiar şi cu şpăgi. În momentul ăla, trebuie să vii cu şmecherii. Eurovisionul de anul acesta m-a lăsat fără bani. Rămăsesem pe minus cu 80 de lei, însă acum am concerte şi mi-am revenit”, a explicat Mihai Trăistariu.

Artistul a mărturisit că a fost părăsit de toate iubitele şi că acum e singur de mai bine de un an: ”Am avut relaţii lungi. Acum, sunt singur de un an şi jumătate. Ele sunt foarte înfierbântate, foarte încântate şi le place că le iau cu mine. Ele renunţă pentru că-şi dau seama că viaţa lângă Trăistariu e grea, mereu pe drumuri. Am fost părăsit mereu, ce crezi, că am părăsit eu? Ultima mi-a zis că pleacă până la mami şi dusă a fost. Nu ştiau să gătească! Vai! O puneam să-mi facă ciorbă! O suna pe mă-sa! Tânăra generaţie de fătuci în afară de Facebook, Instagram şi Snapchat, nu ştiu să gătească! Să nu-şi imagineze că sunt putred de bogat. Pe scaunul din dreapta, au de curăţat după 7 pisici. Dacă eşti muncitoare şi ai afacerea ta proprie… Nu, mă, să fie o fată singură, cuminte, vorbăreaţă şi cam atât”.

Citește și...