Milionarul & soția cântăreață au vorbit public despre divorț, iar noi am obținut filmările care arată adevărul!

Publicat: 31/01/2020 | 22:54

Nu mai puțin de 10 ani de căsnicie au Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, plini de bucurii și de împliniri: artista și designerul milionar au două fetițe frumușele foc, Elena Carolina și Ana Raisa, sufletul familiei! Dar finalul anului ce urma să întregească deceniul de iubire a fost unul al bârfelor. S-a zvonit că Alina și Alex ar fi în pragul divorțului! Au negat, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are chiar imaginile care spun că iubirea lor nicidecum nu e pe cale să dispară.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au intersectat pentru prima dată la celebrul festival ”Cerbul de Aur”, în urmă cu mai bine de zece ani. El avea să spună, într-un interviu în care și-a deschis sufletul, că a plăcut-o pe Alina de cum a privit-o. „Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea”, a explicat, simplu, cel care, de un deceniu, îi este soț artistei. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CIUCU ȘI ALINA SORESCU AU FOST JEFUIȚI)

„Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupa de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă”, avea să depene amintiri și Alina. „Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de tine. Am înţeles şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi apoi aşa au stat, cum am crezut”! Sunt cuvintele lui Alexandru, designerul milionar al Casei Regale, și adevărat a grăit: zece ani de căsnicie au bifat cei doi. Doar că, așa cum se mai întâmplă în lumea mondenă, zvonurile divorțului nu i-au ocolit.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se iubesc ca-n prima zi! Nici vorbă de divorț. Tocmai au luat o masă pe cinste, împreună

Alina și Alexandru, răsfăț culinar

Dar, la fel de deciși ca și atunci când au spus DA, Alina și Alex au infirmat faptul că îi paște despărțirea, chiar dacă, tot ei spun, sunt diferiți. „Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie, suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată”, a dezvăluit cântăreața. (NU RATA: NOUA IUBITĂ L-A CONVINS PE CELEBRUL TENISMEN SĂ SE RECĂSĂTOREASCĂ?!)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are filmările care arată, clar, că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează același cuplu îndrăgostit ca acum zece ani. Cei doi au fost surprinși într-un mall din Capitală, unde s-au comportat exemplar. El nu a scăpat-o din ochi pe aleasa lui, pe care a răsfățat-o, la un moment dat, cu o specialitate culinară. Sigur, Alina și Alex au chibzuit ceva până să aleagă, mai mult, el a ocolit raftul, pentru a vedea mai bine ce se ascunde după tejghea. Și a găsit, pentru că la scurt timp Alina i s-a alăturat.

Comanda a fost făcută, iar îndrăgostiții soți au ”ciugulit” cu poftă, ba chiar au schimbat impresii despre bunătățurile din fața lor. Așa, ca pentru viitor, cei doi au ”controlat”, încă o dată, meniul și au însemnat vizual ce alt preparat ar putea să le ”mângâie” papilele gustative.

Alina și Alexandru au două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa

Alina Sorescu s-a căsătorit cu Alex Ciucu pe 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care le face costumele chiar şi membrilor Casei Regale a României. Cei doi au împreună două fetiţe: Elena Carolina (6 ani) şi Ana Raisa (4 ani). (VEZI AICI: LAURETTE A LUAT MĂSURI DUPĂ CE FIICA I-A FOST AGRESATĂ LA ȘCOALĂ…)

Vine al treilea copil? „Eu am avut două sarcini. Mi-am îndeplinit rolul social. Am făcut cel puţin doi copii. Şi dacă iese tot fată, ce facem?”, avea să spună Alina Sorescu la „Răi da Buni”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...