Milionarul ucis de tânăra româncă din Austria. Ce au descoperit anchetatorii la locul crimei

Publicat: 14/03/2019 | 14:23

Procurorii scot la iveală detalii fabuloase în legătură cu românca care și-a ucis soțul milionar. Petronela era o chelnăriță în Austria. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, notează anchetatorii.

Nu se susține varianta unui accident. Cuțitul a pătruns în zona frontală din piept în zona mamelonului până în spate. „Putem lua în calcul fiecare variantă. E o problemă de ordin criminologic, dacă avem de-a face cu o faptă de omor, ne ajută să prevenim numeroase situații. Am întalnit multe cazuri, în care un conflict în familie a condus către o tragedie. Sinuciderea a fost prima opțiune a anchetatorilor. Dacă vorbim de expertiză medico-legală, cel acuzat are dreptul la un expert parte”, a spus Dan Antonescu, specialist criminolog, potrivit Antena3.ro.

Procurorul de caz spune că de fapt nu a fost nimic accidental. Crima ar fi avut loc după o petrecere la resortul de lux. Petronela și-ar fi pierdut controlul după o ceartă violentă cu soțul milionar. Când a fost întrebat de ce arestarea acuzatului nu a fost făcută imediat, ci la la cinci zile după moartea bărbatului de 57 de ani, purtătorul de cuvânt al procuratorii a explicat:

Polițistii care au anchetat cazul au venit cu varianta că o sinucidere este foarte posibilă. Noi ne-am îndoit și am dispus imediat o autopsie judiciară.  Raportul preliminar al autopsiei efectuată de medicul legist a confirmat apoi că ar putea fi vorba despre o crimă. Puncția pulmonară între subsuoară și mamelonul victimei – „nu se potrivesc cu declarațiile femeii care susține că a fost un accident tragic” arată procurorii.

Petronela, în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut soțul milionar în cadrul hotelului din stațiunea alpină unde se angajase. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și de atunci femeia a pus în cui uniforma de ospătăriță.

Citește și...