Ministrul Agriculturii, datorii de 3.600 lei la taxe și impozite. Petre Daea: „Înseamnă că trebuie să mă achit repede”

Autor: Elena Ailuțoaei
Publicat: 07/03/2018 | 14:41

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a uitat să mai treacă pe la Serviciul de taxe şi impozite de la Primăria Siseşti din Mehedinţi, să îşi achite impozitul pentru terenul şi locuinţa pe care le deţine în localitate. Are o datorie de 3.600 de lei. Vecinii ministrului fac haz de necaz şi spun că, dacă nu are bani, fac chetă din pensia lor şi îi plătesc datoria la primăria din localitate. (VEZI ȘI: CE DEDICAŢIE I-A FĂCUT IUBITA LUI LAZARUS MINISTRULUI PETRE DAEA!)

Ministrul Agriculturii deţine în localitatea din Mehedinţi o locuinţă, câteva anexe şi un teren care se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Nu locuieşte nimeni aici, decât o dată la câteva luni, când vine demnitarul. A uitat, însă, să îşi plătească impozitul la primărie pentru terenul şi casa pe care le deţine.

„Are 1.000 de metri pătraţi plus construcţii şi o clădire de 170 de metri pătraţi. Nu are valoare mare. 3.600 de lei”, spune casiera primăriei din Sisești.  Localnicii fac haz pe seama acestei datorii.

„Păi nu vine să îl plătesc eu? Că e sărac. Eu am pensie mică şi uitaţi şi dumneavoastră ce bogăţie are”, spune vecina ministrului.

Petre Daea: „Am un prieten acolo care îmi urmăreşte datoriile”

„Foarte bine, doamnă, însemană că dacă am 3.600, înseamnă că trebuie să mă achit repede, dar eu ştiu că am un prieten acolo care îmi urmăreşte datoriile şi îmi urmăreşte obligaţiile pe care le am, şi prin intermediul lui le rezolv de fiecare dată”, a declarat ministrul Daea.

Primarul din localitate a refuzat să comenteze despre datoria ministrului Petre Daea. (CITEȘTE AICI: MINISTRUL PETRE DAEA, DEVENIT CELEBRU PENTRU PROMOVAREA OII, ARE O SOLUŢIE RADICALĂ PENTRU PROBLEMA URŞILOR: „DE CE SĂ NU-I ÎMPUŞCĂM?”)

 

Citește și...