Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a rămas în chiloți, în direct la TV! Ce s-a întâmplat + reacția prezentatorului. VIDEO

Publicat: 24/05/2020 | 13:29

Ionuț Stroe a fost în centrul unui moment comic în timp ce se afla în direct, prin Skype, la Pro X. În timp ce comenta ultimele evenimente din sport în contextul pandemiei de coronavirus, ministrul Sportului a lovit din greșeală camera, iar aceasta l-a dat de gol.

VEZI AICI: IMAGINI DE SENZAŢIE! MIHAI BENDEAC A RĂMAS ÎN CHILOŢI LA TV! CINE L-A PROVOCAT SĂ ÎŞI DEA PANTALONII JOS

Potrivit imaginilor, Ionuț Stroe era îmbrăcat doar pe jumătate. Purta o cămașă care să-l facă prezentabil la televizor, însă nici vorbă de pantaloni. Era într-o pereche de chiloți boxer, secret care ar fi trebuit să-l știe doar el, în niciun caz telespectatorii sau prezentatorul TV, Mihai Mironică.

NU RATA: IMAGINI HALUCINANTE! ASISTENTA „MATINALILOR” RAZVAN SI DANI, FARA CHILOTI IN DIRECT LA TV?

Din fericire, Ionuț Stroe a avut reflexe bune și a rezolvat rapid problema. Mai mult, politicianul chiar a și avut puterea să zâmbească, după care a continuat să discute despre problemele din sport.

Ionuț Stroe în chiloți. Reacția lui Mihai Mironică

Aflat în studioul PRO X, Mihai Mironică a rămas cu gura căscată, la propriu, când l-a văzut pe Ionuț Stroe în chiloți. La fel ca și ministrul Sportului, și-a revenit după câteva secunde din șoc, iar cei doi au continuat emisiunea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cine este ministrul Sportului

Ionuț Stroe este un politician român. În prezent este deputat, reprezentând județul Dolj din partea Partidului Național Liberal. Din 4 noiembrie 2019 este ministrul Tineretului și Sportului.

În anul 2008, Ionut Stroe a fost ales pentru prima oară ca deputat, reprezentând Județul Dolj. A făcut parte din Comisia pentru Educație, Știință, Tineret și Sport până în anul 2011, după care a devenit membru al Comisiei de Politică Externă.

NU RATA: Ministrul Sportului E RADICAL: „NU POŢI ADUNA 30 DE COPII LA UN ANTRENAMENT DE FOTBAL ÎN ACEST MOMENT!”

A fost ales deputat în aceeași circumscripție electorală și în 2012, și în 2016. A făcut parte, pe rând, din Comisiile pentru Apărare; Afaceri Europene; Politică Externă; Muncă și Protecție Socială. În prezent, este membru în Comisia pentru Drepturile Omului, culte și problemele minorităților naționale (din februarie 2017).